УКР РУС

Кісіль про роботу з Павловим: Тебе кидають як дикуна і ти повинен бігти сім кілометрів

16 січня 2018 Читать на русском

Новачок Олімпіка Руслан Кісіль – про те, чому перейшов в донецький клуб, наскільки важко пробитися в першу команду Шахтаря і навантаження Павлова.

"Я хотів піти з Маріуполя, адже там перестав отримувати ігрову практику. Варіант з Олімпіком був найсерйознішим і найбільш конкретним, я вибрав цей клуб. На мій вибір вплинуло багато факторів. Зокрема, клуб базується в Києві, де якраз живе моя сім'я. До того ж, Олімпік – моя перша команда, у мене завжди про цю команду були тільки теплі і позитивні спогади.

Гельзін: Олімпік за Шабанова нічого не отримав, зараз ведемо переговори щодо Мохи

Чи важко було потрапити у першу команду Шахтаря? Нам навіть на теорії це говорили – в першу команду Шахтаря може потрапити або воротар, або захисник. Доводилося працювати з першою командою у Луческу, але це були скороминущі моменти. Тоді все нормально було в країні, в Донецьку. Можна було запрошувати футболістів за великі гроші. Зараз інші умови, тому дали шанс молодим українським футболістам.

Робота з Миколою Павловим? Багато разів ми їздили на збори до Ялти, це добре запам'яталося. На знаменитій царській стежці пробігли дуже багато кілометрів. Найважче – стежка на час. Тебе кидають як дикуна, і ти повинен бігти ці сім кілометрів. У нас люди і падали, їх несли навіть. А якось бігли під дощем, по калюжах. Всі умови були проти нас, але бігти все одно довелося. Була і мотивація, хто вдавався першим, отримував премію, а останні три-чотири людини штрафувалися. Насправді, було цікаво це пройти. Після таких зборів і тренувань дуже добре відчуваєш себе фізично", – цитує Кісіля офіційний сайт Олімпіка.

В цьому сезоні Кісіль зіграв за Маріуполь у 8 матчах УПЛ, а в минулому забив 17 м'ячів у 29 матчах Першої ліги. 11 січня форвард підписав з Олімпіком контракт на 1,5 року.