УКР РУС

Кімміх підігрів чутки про перехід у Барселону – повторення минулорічного жесту Лєвандовскі

28 травня 2023 Читать на русском

Півзахисник збірної Німеччини Йозуа Кімміх після здобуття чемпіонства з Баварією змусив іспанську пресу знову заговорити про нього.

"Ротен" переграли Кельн із рахунком 2:1 та завдяки поразці Борусії Дортмунд у паралельному поєдинку стали чемпіонами Бундесліги 11-й раз поспіль та 33-й загалом.

Революція у Баварії: Кан зробив резонансну заяву після звільнення і здобуття чемпіонства

Тріумфу емоційно раділи усі, але Mundo Deportivo зосередив свою увагу на Кімміху, якого Барселона прагне підписати на заміну Серхіо Бускетсу. 28-річний німець протягом 2 хвилин сам загадково стояв перед фанатами Баварії.

Видання наголошує, що це було схоже на прощання. Роберт Лєвандовскі торік після здобуття Салатниці зробив ідентичний жест, після чого перебрався до каталонців.

Нагадаємо, Кімміх вперше одягнув футболку Баварії у 2015 році й відтоді награв аж 347 поєдинків. Цього сезону Йозуа був одним із лідерів мюнхенців, які здобули чемпіонство, але вилетіли з Ліги чемпіонів та Кубка Німеччини.

Драма в Німеччині: чемпіонство Баварії врятував пізній гол Мусіали – Борусія Д віддала Салатницю, зганьбившись з Майнцом