УКР РУС

Кичак: Як би виглядав матч Карпати – Олімпік, якщо б хтось із львів'ян взимку перебрався в нашу команду?

21 лютого 2018 Читать на русском

Воротар Олімпіка Артем Кичак негативно відреагував на догравання зустрічі Карпат та Олімпіка.

"Вперше зустрічаю таке у футболі, ніколи не бачив, щоб команди грали два тайми з паузою більш ніж в два місяці. У нас буде всього 45 хвилин для того, щоб домогтися позитивного результату.

Чи догравав колись матчі? Ніколи. Взагалі не розумію, як можна було допустити таке. Ситуація смішна і одночасно серйозна. У нас команда змінилася відсотків на сімдесят, Карпати теж втратили ряд гравців. На другий тайм цього матчу ми вийдемо в абсолютно інших складах. Говорити про матч складно, це два коротких поєдинки. А як би виглядав цей матч, якби, припустимо, хтось із львів'ян перебрався в Олімпік за час зимової паузи? Або ж, наприклад, Антон Кравченко, який відзначився голом у першому таймі, став би гравцем зелено-білих. Погодьтеся, смішно виглядає, але це ж могло б бути теоретично", – цитує Кичака офіційний сайт Олімпіка.

Нагадаємо, другий тайм поєдинку між Карпатами та Олімпіком дограють сьогодні, 21-го лютого, о 14:00. Раніше ця гра була перервана після першого тайму через несприятливі погодні умови.