УКР РУС

Керницький: Ситуація з газоном на "Чорноморці" – наслідок зими

15 травня 2017 Читать на русском

Генеральний директор Чорноморця Сергій Керницький розповів про ситуацію з газоном на стадіоні одеської команди.

"Ніяких заборон на проведення ігор в Одесі не було. Це виключно наше рішення. У нас кажуть, "це дві великі різниці". Ми прийняли рішення, що для відновлення поля кілька матчів доведеться зіграти за межами Одеси. І перша гра вийшла з Олександрією. Все, тепер ми повернулися, поле вже відновили.

Ситуація з газоном – наслідок зими. У кожному місті та регіоні погода була різною. Ви бачите, що стадіон – це бетонна коробка? Цю ситуацію я хочу залишити без коментарів. Скажу щось, а потім будуть розповідати, що я казкар. Наступного разу з настанням зими я буду запрошувати таких "любителів" і нехай вони міряють, наскільки грунт промерзає на цьому стадіоні. І таке відбувається вже не першу зиму. Є атестат клубу, який знаходиться в ФФУ – читайте все там. Стадіон сертифікований на ігри збірної, які проходили тут, і на ігри Ліги Європи, коли ми приймали команди тут в грудні і лютому 2015 року.

Я не коментую нічиїх слів, бо не читаю, що там пишуть. Я не пліткую про роботу будь-кого з інших клубів, хто б це не був: агроном, тренер, директор або ще хтось. Тому, що вони там говорили – мені не цікаво. Ви побачите цієї зими, що станеться те ж саме. Ось взимку ми і поговоримо, є тут щось або чогось тут немає. Скільки коштувала регенерація трави я не скажу, це комерційна таємниця. Це праця наших робітників і співробітників, які відповідають за це поле", – розповів Керницький.

На стадіоні "Чорноморець" потрібно знімати мінімум 30-60 см газону, – агроном "Реал Фарма"

, а також у Viber