УКР РУС

Керманич Зеніта пригрозив Ракицькому та Ко великими проблемами за порушення карантину

20 березня 2020 Читать на русском

Наставник пітерського Зеніта Сергій Сємак розповів про імовірні санкції для гравців, які наважаться порушити карантин через епідемію коронавірусу.

"Карантин – це спільне рішення всього клубу. Ми не хочемо ризикувати здоров'ям футболістів, їхніх сімей та близьких. На час призупинення чемпіонату у нас є час, щоб ізолювати хлопців і спостерігати за тим, як розвиваються події.

Дружина Маліновського надіслала потужний сигнал усім, хто ігнорує коронавірус – моторошне фото

Усі гравці з розумінням ставляться до цієї ситуації. У багатьох з них є знайомі сім'ї з Італії та Іспанії, де ситуація дуже складна.

Звичайно, кожен повинен залишатися професіоналом і використовувати всі можливості, щоб залишатися в гарній формі. Усі хлопці повинні перебувати вдома і не покидати його без серйозних на те підстав. Розуміємо, що потрібно якось харчуватися, ходити в аптеки. Усі інші речі заборонили.

Звичайно, за порушення є покарання. Санкції – вимога керівництва при укладенні контракту і захід при невиконанні контрактних зобов'язань. Порушення тягнуть за собою дуже серйозні покарання", – цитує тренера Чемпионат.

До слова, російська Прем'єр-ліга однією з останніх пішла на тимчасовий відпочинок через коронавірус.

Голодуючі Поволжя-4: повний список українців, які виступають у чемпіонаті Росії прямо зараз – дехто міняє паспорти