УКР РУС

Керівництво Динамо прокоментувало рішення CAS щодо матчу з Маріуполем

21 лютого 2018 Читать на русском

Київський клуб продовжує наполягати на своїй правоті, а також заперечив інформацію про те, що не звертався до УПЛ із запитом про перенесення матчу в інше місто.

Враховуючи листи від правоохоронців влітку минулого року, керівництво Динамо не мало морального права відправляти до Маріуполя свої команди. Про це ідеться в заяві на офіційному сайті клубу.

"Із суті обґрунтування позиції Спортивного арбітражного суду, викладеної в медіа-релізі від 20 лютого 2018 року, складається враження, що, незважаючи на об’єктивність розгляду справи, прийняття рішення могло базуватися на неповному з’ясуванні всіх доказів, наявних в матеріалах справи.

"Павелко хоче зайняти місце Суркіса в УЄФА та може перетворитись на футбольного диктатора", – новий випуск ток-шоу "Татотаке"

Так, фактично єдиною причиною відмови ФК Динамо в задоволенні його вимог про скасування рішень КДК та АК ФФУ був той факт, що клуб нібито не звертався до Української Прем’єр-Ліги з клопотанням про перенесення матчів. Але таке твердження не відповідає дійсності та повною мірою спростовується доказами, які ми подали до Спортивного арбітражного суду", – заявило керівництво Динамо.

Київський клуб закликав ФФУ та УПЛ розібратись в своїх повноваженнях, чітко визначити коло своєї відповідальності в регламентних нормах і реально її нести, не змушуючи учасників змагань безперспективно звертатись до всіх одночасно з таких важливих питань, як безпека. А також застеріг ФФУ та УПЛ від подальшої практики ігнорування висновків компетентних антитерористичних органів, адже рано чи пізно це може призвести до тяжких наслідків.

Справа Маріуполя: Динамо програло ФФУ в CAS