УКР РУС

Керівництво "Чорноморця" поливає своїх фанатів водою з якимсь мазутом, – крик душі вболівальника одеського клубу

1 серпня 2016 Читать на русском

Фанат "Чорноморця" Олексій "Барабан" на своїй сторінці у Фейсбук розмістив гнівний пост через конфлікт з керівництвом одеського клубу, озвучивши думку одеського фанатського руху.

"Менше року тому в Одесі з'явився новий фан-сектор. Хлопці, які організували його, не мали за мету жодних фінансових або політичних інтересів, було тільки бажання підтримувати команду за будь-якого результату, при чому спочатку ніхто нікому нічого не протиставляв.

Усі дорослі люди, всі працюють, багато служать, зокрема, і в зоні АТО, і всі хочуть просто прийти підтримати команду, зробити на стадіоні те, що і повинен робити фанат, але абсолютно всі рівні. Стара школа. Старий стиль вболівання, більше співу, хендмейд перформанс. До кінця першого ж матчу на секторі було вже близько сорока чоловік, і далі кількість потроху зростає, хоча на це і не ставиться наголос", – пише Олексій.

Згодом, пригадує Барабан, менеджемент "Чорноморця" почав конфліктувати з фанатами, обзиваючи їх фашистами. Також порівнювали з мавпами і протиставляли іншим уболівальникам. У відповідь на піро-шоу сектору на матчі з "Дніпром", керівники одеситів дали вказівку зрізати величезний банер (25 на 15 метрів) з надписом "Old School".

Ще за якийсь час на одеському стадіоні почали лити воду на фанатів, які запалювали фаєри, а директор арени почав погрожувати "взводом каратистів". Уболівальники перетворили це в жарт і не стали агресивно відповідати, продовжуючи вірно підтримувати команду, незважаючи на доволі дорогі квитки у їхній сектор (80 грн).

"На шостий сектор, який ми займали на прохання клубу, привезли кілька сотень співробітників міліції з області і не продавали туди квитки, щоб ми не могли там перебувати. Ну, ми купили квитки на 7 сектор і зайшли туди. Увесь матч ми підтримували клуб, як могли, багато хто надірвав голосові зв'язки: ми співали і кричали, кричали і співали. Була використана піротехніка, і у відповідь на це керівництво вже просто переступило всі межі. Цей же дах, цей же наказ, тільки у воду додали якийсь мазут, і цим, вибачте, лайном залили сектор ... У мене, наприклад, у кишені намок і перестав працювати телефон, який я придбав за чималу суму. У багатьох зіпсований одяг. Але давайте подумаємо про моральну шкоду? Ким вони себе уявили? А ще є така сторона медалі, як відповідна реакція. Хлопці максимально намагаються не вестися на провокації, але коли тебе поливають незрозуміло чим, то людина в стані афекту здатна на багато що", – написав у своєму Фейсбук "Барабан".

До слова, на стадіоні "Чорноморець" збірна України зіграє один із найближчих матчів відбору до ЧС-2018.

Керницький: Телеканал "2+2" запропонував кращі фінансові умови

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях