УКР РУС

Керівники "Динамо" давно так нікому не довіряли, як Реброву, – Гресь

19 грудня 2016 Читать на русском

Відомий аналітик газети "Команда" і каналу "Футбол 1" Євген Гресь поділився думкою щодо роботи Сергія Реброва на посаді головного тренера "Динамо".

"Сергій Ребров. Крутіший тільки Лобановський...

Трохи не згоден з експертами "Великого футболу" з приводу випадкового потрапляння в основу "Динамо" Артема Бєсєдіна. Я точно не знаю, що цьому форварду говорили влітку в клубі, чи пропонували шукати іншу команду, але я добре знаю, що головний тренер "Ворскли" Василь Сачко особисто звертався до Сергія Реброва з приводу можливої оренди цього нападника, але почув у відповідь: "Ми на нього розраховуємо". Справа була в липні, перед стартом сезону.

Ось з приводу системності в "Динамо" – майже все по ділу! Майже тому що, незважаючи на всі розмови, в конкретній роботі Сергія Реброва присутній системний підхід. Минулий рік був складним для київської команди, але з мінімальними витратами вона виграла у 2016-му 2 титули. Будучи, можливо, навіть на 2 голови нижче за свого головного конкурента. Невже в цьому немає взагалі ніякої заслуги тренера?

До речі, ступінь довіри до Реброва можна легко оцінити по таблиці, яка наведена нижче. Керівники "Динамо" давно так нікому не довіряли, і це теж як-не-як система. Досвід.

Загалом, всім уболівальникам столичного клубу я бажаю в наступному році набратися терпіння. Впевнений, що буде не легше, але така зараз доля легендарного клубу. Такі реалії нашої країни, і Сергій Ребров підкуповує хоча б тим, що не намагається літати в хмарах. Тверезо дивиться на багато речей і вчиться тримати численні удари, які ми всі разом йому наносимо", – написав Гресь на своїй сторінці у Facebook.

Коваленко та Бєсєдін разом проводять відпустку

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу