УКР РУС

"Кельн" принизив "Дармштадт" Федецького, "РБ Лейпциг" переміг "Хоффенхайм"

28 січня 2017 Читать на русском

У 18 турі німецького чемпіонату перемоги здобули "Баварія", "Аугсбург", "Кельн", "Інгольштадт" та "РБ Лейпциг".

Центральний матч туру відбувся в Саксонії. Напередодні гри "Лейпциг" посідав другу сходинку, а "селяни" розмістилися на четвертій позиції. Закономірно, що протистояння відвідав Йоахім Льов. Вже на 4 хвилині "біло-червоний" Кейта дивом не влучив у дальній кут воріт Баумана. "Хоффенхайм" відповів чудовою гольовою атакою в один дотик. Відразу після забитого м’яча арбітр Штарк не призначив пенальті за гру рукою у "рамку" господарів. Наприкінці першого тайму "бики" завдяки старанням Кейта та Амірі зрівняли рахунок. На 77 хвилині Забітцер подарував "Лейпцигу" вікторію, який тепер має 42 бали. У наступному турі чемпіонату "Лейпциг" протистоятиме "Борусії" Тухеля, а "Хоффенхайм" вдома прийматиме "Майнц".

Лідер Бундесліги "Баварія" поїхала в гості до шістнадцятого "Вердера". Вже після першого тайму рахунок був 2:0 на користь гостей. Відзначимо чудовий гол Алаби з штрафного у самісіньку "дев'ятку". На старті другого тайму "музика" Крузе відновив інтригу, однак на більше бременців не вистачило. Нині в скарбничці "Баварії" налічується 45 очок. В 19 турі мюнхенці зіграють проти "Шальке" Коноплянки.

До початку туру "Вольфсбург" та "Аугсбург" перебували на сусідніх місцях: дванадцятому та тринадцятому. Першими відзначилися "вовки". "Аугсбург" зрівняв рахунок завдяки помилці досвідченого голкіпера Бенальйо. На 69 хвилині Домінік Кор точним ударом підняв "Аугсбург" на 12 місце в таблиці.

"Кельн" ще в першому таймі встиг познущатися над "Дармштадтом", забивши три голи. На 46 хвилині на поле вийшов Федецький, однак Артем не зумів врятувати "лілій" від ганьби – 6:1 на користь "цапів". "Кельн" виходить на сьому позицію. "Дармштадт" перебуває на останній сходинці.

Аутсайдер "Інгольштадт" проявив більше бажання залишитися у вищій лізі, аніж "Гамбург". Господарі без проблем перемогли опонентів – 3:1. Поки що "Інгольштадт" – п’ятнадцятий.

Чемпіонат Німеччини, 18 тур

"РБ Лейпциг" – "Хоффенхайм" – 2:1

Голи: Вернер, 38, Забітцер, 77 – Амірі, 18

Вилучення: Вагнер ("Х"), 60

"Вердер" – "Баварія" – 1:2

Голи: Крузе, 53 – Роббен, 30, Алаба, 45+1

"Вольфсбург" – "Аугсбург" – 1:2

Голи: М. Гомес, 4 – Алтинтоп, 25, Кор, 69

"Дармштадт" – "Кельн" – 1:6

Голи: Сем, 66, пен. – Сулу, 32, аг., Осако, 37, 72, Модест, 42, Йоїч, 85, Руднєвс, 89

"Інгольштадт" – "Гамбург" – 3:1

Голи: Грос, 14, Зуттнер, 22, Коен, 47, пен. – Сакай, 63