УКР РУС

КДК ФФУ зобов'язав Карпати відмовитись від позову у цивільному суді у справі Гудими

30 листопада 2017 Читать на русском

Львівські Карпати продовжують отримувати не надто приємні новини.

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ зобов'язав Карпати відмовитись від позову, який львівський клуб подав до Франківського районного суду міста Львова у справі про заборгованість перед екс-футболістом Карпат Володимиром Гудимою, повідомляє Sport Arena.

Карпати програли суд у Лозанні по справі Гудими, – ЗМІ

"У разі ігнорування рішення КДК Карпати можуть бути позбавлені 3 очок в турнірній таблиці через недотримання дисциплінарних правил ФІФА, які забороняють вирішувати футбольні суперечки в судах загальної юрисдикції", – розповів представник Володимира Гудими Андрій Руденко.

Нагадаємо, що Карпати з 2014 року мають перед Володимиром Гудимою борг 70 тисяч доларів за рішенням Палати з вирішення спорів ФФУ. Раніше Лозаннський спортивний арбітражний суд постановив, що даний борг є чинним. Незважаючи на це, львівський клуб звернувся до Франківського районного суду Львова з позовною заявою про скасування рішення Палати з вирішення спорів ФФУ, відповідно до якого Карпати і зобов'язані сплатити заборгованість.

"Після Лозанни будемо наполягати на відкликанні атестату Карпат та накладанні санкцій на ФФУ за бездіяльність". Юрист Гудими – про те, як "Леви" черговий раз уникнули трансферного бану