УКР РУС

Казка кіпріотів закінчилась цього вечора. АПОЕЛ - "Реал" - 0:3. ВІДЕО

28 березня 2012 Читать на русском

АПОЕЛ, який наробив галасу в Європі, без шансів програв мадридському "Реалу".

Хоча на початку зустрічі АПОЕЛ виглядав досить непогано. Непогано, звісно, в розумінні позитивного для себе результату. Команда Йовановіча повністю сконцентрувала увагу на захисті своїх воріт і, варто зазначити, їм це вдалося. Принаймні в першому таймі. Ні Роналду, ні Бензема, ні Іґуаїн так і не змогли розпечатати ворота Хіотіса в першій половині зустрічі. А кіпріоти практично і не намагалися йти в атаку. Найактивнішому у складі господарів Аїлтону явно не вистачало підтримки.

В другому таймі Моурінью вгадав із замінами. Кака і Марсело, які вийшли на поле, майже самотужки "прорубали", по-іншому не скажеш, оборону АПОЕЛа. Спочатку Кака віддав гольову передачу на Бензема і француз відкрив рахунок у матчі. Цей гол поламав усі плани кіпріотів. 0:1 - це вже не той результат, який їм був потрібен, бо тепер в Іспанії кіпрському клубу вже точно потрібно було б забивати, а, зважаючи на обрану тактику, це більше схоже на фантастику. В підсумку, АПОЕЛ не спромігся протягом матчу хоча б на один удар по воротах Касільяса. Натомість пропустив вдруге, а згодом і втретє, перетворивши матч на "Сантьяго Бернабеу" у формальність.

Про головні події з матчу Ви можете дізнатись із нашої онлайн-трансляції.

АПОЕЛ - "Реал" - 0:3

Склади команд:

АПОЕЛ: Хіотіс, Паулу Жорж, Олівейра, Пурсайтідес, Боавентура, Хараламбідес, Еліу Пінту, Нуну Мораїш, Александру, Аїлтон, Трічковскі

Запасні: Пардо, Елдер Соуза, Кака, Адорно, Солому, Марсін, Соларі

Реал: Касільяс, Арбелоа, Рамос, Пепе, Коентрау, Шахін, Хедіра, Езіл, Роналду, Бензема, Іґуаїн

Запасні: Адан, Марсело, Альбіоль, Варан, Кака, Гранеро, Алтинтоп

Голи: Бензема, 74, 90, Кака, 82.