УКР РУС

"Кажани" у скрутному становищі. "Севілья" - "Валенсія" - 2:0. ВІДЕО

25 квітня 2014 Читать на русском

В півфіналі Ліги Європи доля звела дві іспанські команди. Сьогодні на "Рамон Санчес Пісхуан" в першому раунді дуелі між "Севільєю" впевнено обіграла "Валенсію" і зробила вагомий крок до фіналу.

Матч розпочався з мінімуму моментів, але з великою кількістю фолів. Такий розклад, в принципі, можна було передбачити - як-не-як боротьба ведеться за путівку у фінал ЛЄ, плюс зустрічаються ще й представники однієї країни, що в єврокубках завжди принципово.

Проте господарі при підтримці власних трибун зуміли забити ще в першому таймі. Більше того, "рохібланкос" вдалося зробити великий крок до перемоги, адже забили двічі. На 33-ій хвилині Ракітіч навісив з кутового, у Мбіа з першої спроби удар не вийшов, проте з другої камерунець відкрив рахунок елегантним ударом п'яточкою. Не встигла "Валенсія" відійти від шоку, як отримала у свої ворота вдруге - на 36-ій Бакка отримав пас від Вітоло і точно пробив у дальній кут. Як виявилось, ці голи стали єдиними у матчі - "Валенсії" знову ставить себе у скрутне становище і опиняється за крок від вильоту.

Детальніше онлайн-трансляція матчу.

"Севілья" - "Валенсія" - 2:0

Голи: Мбіа, 33 Бакка, 36