УКР РУС

"Кажани" попили крові. "Валенсія" - "Реал" - 2:3. ВІДЕО

23 грудня 2013 Читать на русском

У центральному протистоянні 17 туру Прімери "Реал" на "Местальї" обіграв "Валенсію".

"Кажани" займають зараз тільки 11 місце, що змусило керівництво після минулого туру відправити у відставку головного тренера Мірослава Джукіча. Виконуючим обов'язки став Ніколас Естевес, на якого сьогодні чекав перший серйозний екзамен.

У "Реала" ж були свої проблеми. Черговий матч через ушкодження змушений був пропустити Гарет Бейл. Проте, в повній бойовій готовності був Кріштіану Роналду, який і сам може вирішити долю поєдинку. В підсумку, португалець без забитого голу не залишився, але про все по порядку.

Матч розпочався досить обережно. Чи не перша небезпечна атака в матчі трапилась на 28-ій хвилині, але при цьому вона відразу стала гольовою. Це Ді Марія показав майстер-клас, прокинувши м'яч поміж двох захисників, і пробивши точно в кут. Проте тішились мадридці недовго. На 34-ій П'ятті замкнув навіс - 1:1. Далі про себе нагадав Роналду. Португальця забули в штрафному і він безперешкодно точно пробив головою після подачі того ж таки Ді Марії. "Валенсія" вдруге зрівняла рахунок на 62-ій хвилині. І знову - з другого поверху. Цього разу забивав уже Матьє, який виграв позицію у Серхіо Рамоса. Але довести матч бодай до нічиєї "кажанам" так і не вдалося. Героєм зустрічі став Хесе, який з'явився на полі на 73-ій хвилині, а на 82-ій забив переможний м'яч. Модріч віддав геніальний пас, а Хесе вирішив пробити з гострого кута - Гуайта не врятував. Наприкінці матчу ще трапився доволі резонансний епізод - арбітр не вгледів гру рукою Хабі Алонсо і не поставив пенальті у ворота Мадрида. В підсумку, "Реал" таки видряпав до своєї скарбнички нелегкі три очки.

Детальніше в онлайн-трансляції матчу.

"Валенсія" - Реал" - 2:3

Голи: П'ятті, 34, Матьє, 62 - Ді Марія, 28, Роналду, 40, Хесе, 82