УКР РУС

Кайоде: Будемо намагатися перемогти Манчестер Сіті

3 жовтня 2018 Читать на русском

Форвард Шахтаря Оларенваджу Кайоде розповів про епізод, коли міг принести перемогу Шахтарю в матчі з Ліоном, але влучив у поперечину, а також зазначив, що не вважає неможливим перемогти Манчестер Сіті.

"Я побачив, що виникла нагода, і прийняв перше рішення. Якби я вчинив інакше, то голкіпер був би готовий. І йому пощастило, бо м'яч зачіпив захисника. Якби цього не відбулося, то був би гол. Та це нормально, це футбол. І моменти ще будуть.

Коли я виходив на заміну, то тренер, зокрема, попросив мене заважати супернику в центрі поля, бо Ліон завжди атакував через середину поля.

Мораєс: Після гри з Ліоном залишився неприємний післясмак

Що пішло не так, коли ми двічі пропустили? Я не можу сказати, що щось було не так. Це нормально в футболі. Ми просто маємо проаналізувати помилки та готуватися потім до матчу з Манчестер Сіті.

Ліон – Шахтар– 2:2 – відео голів та огляд матчу

Майбутня гра проти колишнього клубу? Я сприймаю це спокійно та нормально. Чи може Шахтар перемогти Манчестер Сіті? Все можливо. Минулого сезону Шахтар переміг їх вдома 2:1. У футболі можливо все. Ми будемо намагатися перемогти Манчестер Сіті.

Ліон – Шахтар: трилер у матчі ЛЧ і нічия як поразка, клоунада в захисті, заявка Мораєса на збірну

Зараз ми маємо забути про гру з Ліоном та дивитися вперед", – сказав Кайоде журналістам у мікс-зоні після матчу з Ліоном.