УКР РУС

Катанец: Коноплянка та Ярмоленко становлять серйозну загрозу

7 листопада 2015 Читать на русском

Головний тренер збірної Словенії Сречко Катанец розповів про кадрові проблеми та поділився думкою щодо збірної України.

"Що стосується Мішо Бречко, то він пропустив дві останні гри, однак зараз нам потрібні досвідчені гравці. Нам необхідно провести три матчі за два дні, і Мішо може нам допомогти. Вербіч повернувся у стрій після травми, і хоча він мало грав, у мене буде час оцінити його стан. Якщо він буде готовий фізично, він зіграє. У будь-якому випадку присутність цього гравця допоможе нам на тренуваннях, коли ми будемо моделювати гру зі збірною України.

Новаковіч буде готовий, і, можливо, ми використаємо його в іграх. Нам, як і українцям, потрібно 13, 14, 15 гравців. У суперника два дискваліфікованих гравці. На щастя, у нас таких проблем немає, і я сподіваюся, що їх не буде і в повторній грі.

Збірна України добре підготовлена. Однак те, що Україна не забила у ворота Словаччини та Іспанії, про щось говорить. У складі збірної серйозну загрозу становлять Євген Коноплянка та Андрій Ярмоленко. Якщо аналізувати суперника і нас, можу сказати, що я дивлюся в майбутнє з оптимізмом. Ми забивали майже у всіх іграх, а значить є параметри, за якими ми перевершуємо суперників", - розповів Катанец.

Нагадаємо, Словенія оголосила свій склад на вирішальні матчі відбору до Євро-2016 проти України.

До слова, Україна також оголосила склад на матчі проти Словенії у плей-офф Євро-2016.