УКР РУС

Касорла: Я дав Емері всю інформацію про Арсенал і допоміг з адаптацією

23 вересня 2018 Читать на русском

Колишній півзахисник Арсенала Сантьяго Касорла розповів як допомагав новому наставнику "канонірів" Унаї Емері з адаптацією в клубі та розповів про майбутні перспективи лондонців.

"Клуб може покращити кілька речей. Я дав Емері всю інформацію, яку міг дати, і допомагав в період адаптації. Думаю, він дуже щасливий і може бути чудовим тренером для Арсенала.

Вільяреал представив Касорлу за допомогою магії – ви ще такого не бачили

Але кожен повинен бути терплячим. Коли у вас був один і той же тренер 23 роки, який став справжнім символом клубу на світовій арені, потрібно проявити трохи терпіння до Унаї, адже в команді багато змін.

Упевнений, вони можуть зробити все правильно. У Арсенала є все необхідне, щоб бути великим клубом. Упевнений, в найближчі сезони "каноніри" зроблять якісний крок вперед у розвитку. Сподіваюся, це дозволить їм боротися за чемпіонство та інші великі трофеї", – цитує Касорлу видання Goal.

Нагадаємо, після 5-ти турів Арсенал займає 9-ту сходинку турнірної таблиці АПЛ. Наступний матч підопічні Унаї Емері проведуть сьогодні, 23 вересня проти Евертона, початок о 18:00.

Арсенал – Ворскла: Емері встановив рекорд Ліги Європи за кількістю перемог