УКР РУС

Карпін очолив Ростов

19 грудня 2017 Читать на русском

Колишній футболіст збірної Росії Валерій Карпін став головним тренером Ростова.

Відомий російський гравець та тренер Валерій Карпін очолив Ростов, повідомляє офіційний сайт клубу. Контракт з "жовто-синіми" розрахований на 2,5 роки. Сам тренер заявив, що буде радий працювати в такому клубі, а також отримав теплі слова на свою адресу від президента клубу.

Екс-гравець Рубіна Мавінга: Канада у порівнянні з Росією – це рай, росіяни дуже холодні

"Валерій Георгійович Карпін – це досвідчений, харизматичний тренер з серйозним тренерським штабом, який хоче домогтися результату з ФК Ростов. Ми бажаємо йому успіхів і майбутніх перемог!", – прокоментував призначення президент Ростова Арташес Володимирович Арутюнянц.

"Я дуже радий приступити до роботи в ФК Ростов. Це клуб з амбітним керівництвом, яке піклується про клуб і робить все, щоб зберегти футбольні традиції в Ростові. У команді зібрані якісні футболісти, з якими нам під силу вирішувати поставлені перед нами завдання. З багатьма футболістами я знайомий, багато хто знає мої вимоги. На нас чекає багато роботи, так як попереду важкі десять матчів, в яких ми повинні будемо показати все, на що здатні. Також хочу звернутися до ростовським уболівальникам, які завжди тепло підтримують свою команду в будь-якій ситуації. Нам завжди важлива Ваша підтримка! До зустрічі на матчах Ростова!", – сказав Карпін.

Динамо Брест Мілевського залишилось без головного тренера, команду може очолити Карпін, – ЗМІ