УКР РУС

Карпати вдома поступилися Зорі та залишилися на останньому місці в УПЛ

18 лютого 2018 Читать на русском

Карпати програли Зорі в 20 турі української Прем'єр-ліги. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Зоря могла відкрити рахунок до перерви, але Харатін не реалізував пенальті. Перший тайм пройшов без голів, а на старті другої половини зустрічі Карпати зуміли забити. Арбітр скасував той гол через суперечливий офсайд, а за декілька хвилин вже Зоря вийшла вперед – Тимчик вдало підключився до атаки.

Карпати – Зоря – 0:2 – відео голів та огляд матчу

Після цього гості діяли впевненіше і на 72 хвилині подвоїли перевагу зусиллями Юрі, який скористався тим, що львівська оборона не спромоглася вибити м'яч з власного штрафного майданчика.

Таким чином, Зоря перемогла, набрала 30 очок і закріпилася на 4 місці. Ну а Карпати з 15 пунктами залишилися на останньому місці в турнірній таблиці.

Маріуполь розгромив на виїзді Зірку й увійшов у першу шістку УПЛ

Зоря могла забивати раніше та більше

Гості майже протягом всього матчу діяли з позиції сили, гостріше та більше атакували. У стартові півгодини Зоря часто підходила до чужих воріт, але ніяк не могла завдати влучного акцентованого удару. Гольовий момент виник, коли Андрієвський непогано подав зі штрафного, однак Фопала з вигідної позиції запустив м'яч дуже невдало.

Загалом французу бракувало взаєморозуміння з партнерами, але в одному з епізодів він видав тонкий пас у штрафний майданчик, який призвів до пенальті – Федецький завалив на газон Громова. Зоря не забила й тут – Харатін погано виконав 11-метровий.

Перший гол луганці організували якраз в той момент, коли Карпати несподівано перехопили ініціативу, але, виходячи з подій у матчі, це взяття воріт було логічним і мало трапитися раніше.

У Карпат знову все стихійно

До перерви "леви" час від часу вибиралися на чужу половину поля: можна згадати слабкий удар Ді Франко, неточний постріл Гуцуляка та активність Шведа, за яким не завжди міг встигнути Чеберко. У цьому матчі за Карпати найкраще грав Чечер – досвідчений захисник Зорі двічі грубо помилився та створив для суперника хороші шанси, якими не скористалися той же Швед і Акулінін.

Карпати старалися, а на початку другого тайму взагалі виглядали дуже непогано, однак у їхніх діях не було системності та надійності. Завершили вдалий відрізок незарахованим голом і відразу провалилися.

Центр оборони змушував знову братися за голову, не рятував, м'яко кажучи, і Федецький. Артем не встигав за грою, фолив і взагалі став одним з головних винуватців двох пропущених гола.

Гравець матчу – Олександр Тимчик

Тимчик дебютував за Зорю на дуже пристойному рівні. Надійно зіграв в захисті, а також активно допомагав партнерам в атаці. Олександр забив гол, опинившись у потрібний момент перед штрафним майданчиком Карпат і довів, що зможе конкурувати з іншим забивним правим захисником Опанасенком, який наразі перебуває в лазареті.

Україна. УПЛ, 20 тур

Карапати – Зоря – 0:2

Голи: Тимчик, 55, Юрі, 72

Нереалізований пенальті: Харатін, 34