УКР РУС

"Карпати", зігравши внічию з "Дніпром", здобули перше очко

16 жовтня 2016 Читать на русском

"Карпати" в 11 турі УПЛ не перемогли "Дніпро" – 1:1.

Свій перший матч в рамках УПЛ Олег Дулуб проводив проти "Дніпра". Команда Дмитра Михайленка в попередньому турі з непристойним рахунком поступилася "Олександрії" – 1:4. І, мабуть, через це прикре фіаско тренер гостей вирішив вдатися до замін в стартовому складі – Михайленко всадовив на заміну воротаря Олексія Баштаненка, а місце в "рамці" зайняв Андрій Лунін 1999 року народження. Вітаємо хлопця з дебютом в УПЛ!

Щодо самої гри, то вона закінчилася закономірною нічиєю. Найперший гострий моменти мали гості, але Когут на 18 хвилині влучив до рук Роману Мисаку. "Карпати" же відповіли голом. Бланко-Лещук після подачі від Кравця переграв юного Луніна.

Коли до свистка на перерву лишалося шість хвилин, Ігор Когут ударом з кількох метрів рахунок зрівняв – 1:1.

На старті другого тайму Костевич, хоч і пробивав з гострого кута, але не влучив у порожні ворота. Останні 15-20 хвилин матчу лишилися за "Дніпром". Але варто зауважити, що "Карпати" на 81 хвилині могли вийти вперед, однак свіжий Вербний не влучив у дальній кут воріт.

Отож, новий тренер "левів" розпочинає з нічиєї. Нині "Карпати" мають один пункт. "Дніпро" набирає десять балів. В 12 турі "Дніпро" вирушить до Луцька, а "Карпати" в рідних стінах спробують переграти "Сталь".

Чемпіонат України, 11 тур

"Карпати" – "Дніпро" – 1:1

Голи: Бланко-Лещук, 29 – Когут, 39