УКР РУС

"Карпати" закликають УПЛ, ФФУ та клуби провести акцію на підтримку армії України

28 листопада 2014 Читать на русском

"Карпати" звернулись до Прем’єр-ліги, ФФУ та усіх українських клубів з ініціативою про підтримку української армії, яка 6 грудня відзначатиме своє професійне свято.

"Зелено-білі" пропонують усім клубам, які гратимуть у перенесеному турі вийти на поле в патріотичних футболках з гаслом "За честь і славу, за народ". Також пропонують перед матчем розтягнути банер із гаслом "Наша армія – наша гордість".

"Карпати" вже виготовили макети двох варіантів футболок (одна - біла, інша - камуфляжного тону), а також кілька варіантів банерів. Львівський клуб також запропонував текст для диктора, який має прозвучати перед початком кожного матчу.

Окрім цього "Карпати" звертаються до клубів УПЛ з пропозицією провести збори коштів на підтримку української армії під час домашніх поєдинків. Наприклад, на матчі проти донецького "Шахтаря", уболівальники "левів" поклали до спеціальних скриньок понад 11 тисяч гривень. Усі кошти будуть передані на потреби солдатів, які захищають Україну.

З цією метою львів'яни пропонують створити спеціальний фонд (банківський рахунок) для централізованої акумуляції та подальшого використання на потреби української армії коштів, зібраних під час акції, а також додатково переказати до спеціального фонду 20% виручки від продажу білетів з кожного матчу, а також 10% винагороди арбітрів за обслуговування матчів 10-го туру.

"Карпати" наголошують, що не наполягають на буквальному дотриманні пропонованого сценарію чи використанні атрибутики саме у варіантах, що містяться у запропонованих макетах, а лише прагнуть, щоб Армія України відчула консолідовану підтримку спільноти професійного футболу України.

Макети футболок

Макети банерів