УКР РУС

"Карпати" заборгували більше 70 тисяч доларів, але не повернули ні копійки, – Гудима

11 серпня 2016 Читать на русском

Нападник польського ФК "Хробри" Володимир Гудима розповів, що "Карпати" досі з ним не розрахувалися.

"Прочитав інтерв’ю генерального директора "Карпат" Юрія Дячука-Ставицького і обурився. Виявляється, клуб збирається звертатися у ФІФА стосовно того, щоб львів’янам повернули 6 знятих очок. Тож захотілося людям пригадати про своє існування.

Коли звернувся до Палати вирішення спорів, то виявив, що недоплачували мені систематично, ще з тих часів, як "Карпати" залишив Олег Кононов, тобто, року з 2012-го.

Яка заборгованість "Карпат" перед мною? Трохи більше 70-ти тисяч доларів. З того часу, відколи я 2 роки тому виграв позов у Палаті вирішення спорів, мені не повернули ні копійки.

Найбільше дивує, що ніяк не реагує на мої звернення Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ. Напередодні нового сезону "Карпатам" знову дозволили вести трансферну діяльність, допустили до участі в чемпіонаті. Жодних кроків для того, щоб клуб почав розраховуватися, Федерація не робить. Без відповіді залишилося вже немало моїх запитів і звернень.

Читаю в пресі, що розрахунок отримали Іван Мілошевіч, Семір Штіліч. Але найбільше обурив коментар нинішнього Дячука, мовляв, більше "Карпати" нікому й нічого не винні. Парадокс: рішення суду на руках, а вони кажуть про відсутність заборгованості. За весь цей час, що виступаю в Польщі, зі мною жодного разу ніхто не зв’язався", – розповів Гудима.

Нагадаємо, раніше Мілошевіч підтвердив, що "Карпати" погасили перед ним борги. Також, за словами президента УПЛ Володимира Генінсона, "зелено-білі" розрахувалися зі Штілічем.