УКР РУС

"Карпати" заборгували "Атлетіко Метрополітано" близько 1 мільйона євро, – ЗМІ

3 січня 2017 Читать на русском

Представник екс-гравця "Карпат" Еріка Перейри Сандро Сезар Глатц розповів, що львівський клуб заборгував кругленьку суму "Атлетіко Метрополітано".

"Карпати" підписали всі папери і погодилися з сумою трансферу в 750 тисяч євро, але так і нічого не заплатили "Атлетіко Метрополітано" за перехід футболіста. У минулому році бразильський клуб виграв справу у ФІФА, однак "Карпати" подали зустрічний позов до Спортивного арбітражного суду в Лозанні, тим самим припинивши вердикт ФІФА", – заявив агент.

"Не розумію, чого хоче добитися в Лозанні український клуб, однак я впевнений, що програє справу і там. Вони повинні заплатити за перехід гравця, прийшов час платити по рахунках. З урахуванням штрафних санкцій, "Карпати" заборгували "Атлетіко Метрополітано" близько 1 мільйона євро", – додав Сандро Сезар Глатц.

Повідомляється, що якщо "Карпати" програють справу і в CAS, то повинні будуть виплатити значну суму бразильській стороні. У разі відмови будуть санкції: від заборони на реєстрацію футболістів до зняття очок.

Відзначимо, що розгляд справи призначено на 17 січня.

Нагадаємо, що влітку "Карпати" були позбавлені 6 очок за борги перед Штілічем. Втім, пізніше президент УПЛ Володимир Генінсон повідомив, що "Карпати" розрахувалися з боснійським гравцем.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу