УКР РУС

Карпати в непростому матчі перемогли Сталь

5 серпня 2017 Читать на русском

В матчі 4 туру Карпати здобули вольову перемогу над Сталлю.

З перших хвилин матчу Карпати захопили контроль над м'ячем, намагаючись виправдатись за поразки у попередніх турах. Однак перша ж контратака Сталі завершилась голом. Проста передача через усе поле не була небезпечною, однак Лобай спочатку не влучив по м'ячу і впав. Мисик підхопив м'яч, але на ньому сфолив Підківка. Едгар Малакян знущальним ударом паненкою переграв воротаря на 8 хвилині матчу.

Після цього голу Сталь мала ще кілька небезпечних нагод. Дублем міг відзначитись Малакян, але не зумів обіграти Підківку. Однак Карпатам вдалося зрівняти рахунок зусиллями Худоб'яка та Мірошніченка на 30 хвилині. Мірошніченко прострілив з правого флангу, а Худоб'як в дотик пробив у дальній кут.

У другому таймі Карпати більше володіли м'ячем, але до справжньої небезпеки справа не доходила. Але на 64 хвилині Олег Голодюк чудовим ударом зі штрафного зумів вивісти львів'ян вперед.

А вже за 10 хвилин Голодюк був вилучений, отримавши другу жовту за грубий фол в центрі поля. Сталь не змогла скористатись чисельною перевагою, навіть більше - пропустила втретє. За фол на Дебелко арбітр призначив пенальті і постраждалий реалізував одинадцятиметровий удар. Сталь же по перерві виглядала розгубленою і не змогла створити загрози біля воріт Підківки.

УПЛ. 4 тур

Карпати - Сталь 3:1

Голи: Худоб'як, 30, Голодюк, 64, Дебелко, 81(пен.) – Е.Малакян, 8 (пен.)

Вилучення: Голодюк, 73