УКР РУС

Карпати в меншості поступились Арсеналу-Київ, Швед підвів львів'ян

5 травня 2019 Читать на русском

Карпати мінімально поступились Арсеналу-Київ (1:2) в рамках 27-го туру УПЛ.

В день міста Лева Карпати приймали Арсенал-Київ. Дощова погода змусила команди обережно розпочати поєдинок. Проте вже на 10-й хвилині гості розіграли хорошу комбінацію, яку влучним ударом завершив Сергій Вакуленко. Захисники Карпат просто спостерігали за гольовою атакою суперника, не перешкоджаючи.

Чорноморець у неймовірному стилі вирвав перемогу в Десни – одесити забили тричі після 86-ї хвилини

Львів'яни могли одразу зрівняти рахунок, але хороший удар Шведа прийняла на себе стійка. До завершення першого тайму "зелено-білі" мали ще кілька чудових нагод для взяття воріт, але "левам" то бракувало влучності, то на заваді ставав голкіпер киян Підківка.

Перед свистком на перерву напруга у грі зросла. Арбітр показав гравцям 6 жовтих карток, 2 з яких перетворились на червону для лідера Карпат Мар'яна Шведа.

Олімпік та Ворскла розписали результативну нічию

В другій половині зустрічі львів'яни втратили свій запал і дозволили гостям заволодіти ініціативою, що і вилилось у другий забитий м'яч. Гол на свій рахунок записав форвард киян Олександр Ковпак.

Карпати зуміли зібратись і відквитати один м'яч. Легіонер "зелено-білих" Мартін Онгла влучно пробив головою після подачі з кутового. Голкіпер "канонірів" міг парирувати цей м'яч, але у вирішальний момент Роман Підківка підслизнувся.

Перемога закріпила Арсенал-Київ на 11-й сходинці, з 24-ма очками. Карпати – 10-ті (25 очок). Обидві команди перебувають у зоні перехідних матчів.