УКР РУС

Карпати – Сталь: пряма онлайн-трансляція матчу

19 травня 2018 Читать на русском

Карпати та Сталь зустрінуться 19 травня о 17:00 в рамках заключного 32 туру УПЛ 2017/18. Дивіться пряму онлайн відеотрансляцію матчу на "Футбол 24".

Карпати та Сталь у 32 турі УПЛ зіграють у Львові на стадіоні Україна. Поєдинок носить важливий характер для обох команд, адже вони ризикують покинути УПЛ за підсумками сезону.

Карпати – Сталь: анонс матчу

Щоправда, у львів'ян набагато краще становище. Після 31 туру Карпати набрали 34 очки та посідають 9 місце. Лише поразка від Сталі та перемога Зірки над Чорноморцем у паралельному матчі відправить Карпати у зону перехідних матчів.

Сталь, у свою чергу, веде заочну боротьбу з Чорноморцем за право потрапити у ці ж перехідні поєдинки. Перед останнім туром у обох команд по 26 пунктів. Перемога над Карпатами гарантує Сталі участь у стикових матчах за рахунок кращої різниці голів. Будь-який інший результат змушує дивитись на паралельний матч Чорноморець – Зірка.

Матч Карпати – Сталь розпочнеться 19 травня о 17:00. Дивіться пряму трансляцію поєдинку в цій новині, починаючи з 16:50.