УКР РУС

"Карпати" розписали нульову нічию з "Олімпіком"

26 березня 2017 Читать на русском

У перенесеному матчі 17 туру УПЛ львів'яни поділили очки з донеччанами (0:0).

У першому таймі "Олімпік" володів ініціативою та переважну частину ігрового часу проводив на половині поля суперника. "Карпати" покладали свої надії на контратаки, одна з яких ледь не стала гольовою. Іллой-Айєт припустився незрозумілої помилки, що дозволило Грисю вийти на ударну позицію. Щоправда, акцентовано пробити Максиму не вдалося, м'яч полетів прямо в голкіпера. Через декілька хвилин Грисьо отримав ще один шанс після скидки Гладкого, однак тепер переправити м'яч у сітку завадили захисники.

На старті другої половини зустрічі Нестеров на дальній стійці невдало завершив розіграш кутового, а донеччани відповіли неточним ударом з-за меж штрафного майданчика у виконанні Богданова. Найбільш реальна можливість відкрити рахунок виникла на 73 хвилині. Моха на лівому фланзі підключив до атаки Немчанінова, той накинув у центр штрафного майданчика, звідки через себе пробив Гошкодеря. Боровик встиг зреагувати на цей удар та зберіг свої ворота "сухими". Обидві команди згодилися на нічию та не ризикували під завісу матчу.

Таким чином, "Олімпік" набрав 34 очки та змістив з 4 місця "Олександрію", а "Карпати" з 13 балами залишилися на 10 сходинці.

Україна. УПЛ, 17 тур

"Олімпік" – "Карпати" – 0:0