УКР РУС

Карпати проведуть без глядачів один домашній матч та два матчі на виїзді

17 жовтня 2017 Читать на русском

Львівський клуб отримав жорстке покарання від КДК ФФУ за поведінку своїх вболівальників.

Як стало відомо Футбол 24, львівські Карпати отримали покарання від Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України за поведінку своїх вболівальників у вигляді проведення без глядачів одного домашнього матчу та двох матчів на виїзді.

Покарання у вигляді проведення без глядачів одного домашнього матчу призначене за поведінку вболівальників у грі 10 туру УПЛ Карпати – Чорноморець, що відбулась 24 вересня у Львові. Було зафіксовано використання фанами Карпат під час матчу 146 файєрів.

Якщо Карпати не подадуть апеляцію на рішення КДК, матчем без глядачів може стати гра 14 туру УПЛ Карпати – Динамо, що відбудеться 29 жовтня.

За поведінку вболівальників у матчі Кубка України Прикарпаття – Карпати КДК ФФУ виніс наступне покарання: заборона виїзних вболівальників Карпат на 2 матчах у гостях безумовно та на 2 матчах умовно з випробувальним терміном до кінця першої частини чемпіонату України.

Всі новини по темі поведінки фанатів Карпат після матчу з Прикарпаттям

Втім, вболівальники Карпат можуть відвідати матч 13 туру УПЛ Ворскла – Карпати, який відбудеться 21 жовтня у Полтаві, адже рішення КДК ФФУ ще не вступило в силу.

Через відсутність представника Прикарпаття на минулому засіданні КДК ФФУ питання покарання іванофранківського клубу за недоліки в організації безпеки буде розглянуто на наступному засіданні Комітету.

"Цю команду потрібно розпустити – повагу втратив навіть Худоб’як". Фанат Карпат – про бійню у Франківську, удар Федецького і спалені мости між футболістами та ультрас