УКР РУС

"Карпати" приймають "Металіст". 7 тур УПЛ. Анонс матчів неділі

21 вересня 2014 Читать на русском

Харків'яни завітають до Львова, "Зоря" спробує відібрати очки у "Шахтаря", а "Говерла" поміряється силами із "Чорноморцем".

"Шахтар" - "Зоря"

17:00. Київ, стадіон ім. Баннікова. Пряма трансляція на каналі "Футбол 1". Текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол 24".

Чемпіон України після важкого матчу Ліги чемпіонів проти басків зіграє з луганцями у Києві на стадіон імені Баннікова. Команди підходять до цього матчу у хорошій фізичній формі, відтак варто очікувати красивого та результативного футболу. "Зоря" у цьому сезоні ще не знайшла своєї справжньої гри, але попередній матч проти "Динамо" продемонстрував, що луганці на правильному шляху та у майбутньому знову поборються за єврокубкову зону.

"Гірники" також перебувають у відмінній формі, адже здобули 6 перемог у чемпіонаті та на високому рівні провели зустріч з іспанським "Атлетіком". Підопічні Мірчі Луческу попри усі негаразди та складну ситуацію на сході України залишаються найсильнішою командою країни, яка готова до нових звершень. Відтак не варто очікувати, що матч завершиться сухою нічию, адже "гірники" налаштовуються лише на перемогу.

Статистика матчів між суперниками:
Всього – двадцять чотири: +22 =0 -2

"Карпати" - "Металіст"

19:30. Львів, стадіон "Україна". Пряма трансляція на каналі "2+2". Текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол 24".

Принципова зустріч відбудеться у Львові, де харківський "Металіст" зустрінеться із "зелено-білими". Підопічні Ігоря Рахаєва після поразки від "Трабзонспора" перебувають у пригніченому стані, відтак спробують покращити настрій собі та вболівальникам, здобувши перемогу над непоступливими "Карпатами".

На стороні львів’ян стадіон "Україна", проте фактор домашнього поля не настільки сильний, як зазвичай, адже "Металіст" після єврокубкового поєдинку залишився у Львові, тому не буде виснажений перельотами та переїздами із міста в місто. Серед кадрових втрат варто відзначити дискваліфікацію Вільягри, відтак Рахаєву доведеться шукати заміну  досвідченому лівому захиснику.
Очікуємо побачити цікавий та непоступливий футбол, адже на полі зійдуться клуби, які завжди були запеклими суперниками як у чемпіонаті, так і в Кубку України.

Дискваліфікований: Крістіан Вільягра ("Металіст")

Статистика матчів між суперниками:
Всього – тридцять: +5 =8 -17

 

"Говерла" - "Чорноморець"

19:30. Ужгород, стадіон "Авангард". Пряма трансляція на каналі "Футбол 1". Текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол 24".

Ужгородській "Говерлі" доведеться протистояти гостям із Південної Пальміри. "Моряки" у цьому сезоні вже не така небезпечна команда, як у минулому, але все ж залишаються далеко не найприємнішим суперником. "Чорноморець" у 6 турі УПЛ зазнав поразки від "Шахтаря" на своєму стадіоні, але продемонстрував досить непоганий футбол. Відзначимо, що попри приємні зрушення у грі, "Чорноморець" ще дуже багато помиляється та недопрацьовує, тому матч проти "Говерли" - це хороша нагода перевірити інновації Григорчука та здобути важливі очки.

Додамо, що ужгородці на днях підписали Лучіана Бурдужана, який запам’ятався яскравою грою за "Чорноморець". Тому сподіватимемося, що для новачка "Говерли" це буде особливий матч, в якому він спробує засмутити свого колишнього наставника Романа Григорчука.    

Дискваліфікований: Ілля Глушицький ("Говерла")

Статистика матчів між суперниками:
Всього – дванадцять: +3 =4 -5

Юрій Шутка, Футбол 24