УКР РУС

"Карпати" привітали дітей зі Святом Миколая

17 грудня 2016 Читать на русском

Львівські "Карпати" разом із титульним спонсором TM Parimatch, а також своїми давніми партнерами в рамках акції "Твори добро з нами" перед днем Святого Миколая відвідали 5 навчальних закладів, де привітали дітей з прийдешнім святом.

Першим пунктом призначення делегації стала СДЮШОР "Карпати", де футболісти зустрілися з наймолодшими карпатівцями. Гравці завітали якраз у той час, коли в юних "левів" проходило ранкове тренування у залі спорткомплексу "Будівельник".

Попрощавшись із школярами, "карпатівці" вирушили до навчально-реабілітаційного центру "Джерело", де займаються діти та молодь із дитячо-церебральним паралічем. TM Parimatch для дітей з "Джерела" приготувало величезну кількість подарунків – різноманітні розвиваючі набори, іграшки та інші необхідні товари, а від гравців та магазину "Фанат" діти отримали іменні футболки Худоб’яка та Кравця, клубні шалики та м’ячі.

Після "Джерела" карпатівці вирушили до школи-інтернату №100 для дітей із вадами зору. Таких закладів в Україні одиниці, адже із незрячими дітьми необхідна спеціальна робота. Із вулиці Івана Франка, де розташована школа для незрячих дітей, делегація вирушила до Академії ФК "Карпати", а завершальним аккордом стала поїздка до школи-інтернату Марії Покрови для дітей із вадами слуху. Як і торік, учні з нетерпінням чекали на приїзд гостей. Минулого разу діти навчили Василя Кравця, як правильно вітатися та прощатися мовою жестів. Діти побажали гравцям і команді успіху в майбутньому сезоні.

"Шахтар" привітав львівських дітей святковими подарунками

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу