УКР РУС

Карпати представили новачків команди

15 липня 2017 Читать на русском

На стадіоні "Україна" відбулася зустріч Карпат з уболівальниками клубу, на якій представили численних новачків команди.

У святковій атмосфері виконавчий директор Даріо Друді вручив іменні футболки новому головному тренеру – іспанцю Серхіо Наварро та одразу 8-м (!) новим гравцям: аргентинцям Федеріко Перейрі та Гвідо Кортеджано, Олександру Осману, іспанцю Маріо Аркесу, колумбійцю Хорхе Карраскалю, уругвайцю Себастьяну Рібасу, Юрію Ткачуку та Роману Дебелку. Цікаво, що Перейра та Дебелко у минулому сезоні забивали у ворота Карпат.

Кожен із новачків приділив час для позування фотокамерам, після чого підписував м’яч та вибивав його на трибуни, де зібралася понад тисяча уболівальників. Після офіційної частини події усі новачки познайомилися із фанами значно ближче, уже на самих трибунах, де роздавали автографи. Опісля відбулося відкрите тренування карпатівців на газоні стадіону "Україна".

Також представили помічників головного тренера. Перед фанами команди виступив власник клубу – почесний президент Петро Димінський, який підтвердив завдання, яке озвучив Даріо Друді – ФК Карпати змагатимуться за зону єврокубків.

Димінський: Гарантую, що Карпати будуть фінансуватися в повній мірі

* Усі фото – Є. Кравса