УКР РУС

"Карпати" обіграли "Сталь" завдяки дублю Гладкого

2 квітня 2017 Читать на русском

Львівські "Карпати" в матчі 23 туру чемпіонату України на "Арені Львів" перемогли кам'янську "Сталь".

Нова форма "Карпат" виявилася фартовою для львів'ян. Принаймні у першому матчі в оновленому екіпіруванні "зелено-білі" здобули впевнену перемогу.

Суперники активно розпочали матч на "Арені Львів", намагаючись швидко відкрити рахунок. Вже на 5-ій хвилині матчу Павло Ксьонз був змушений покинути поле через ушкодження, замість нього вийшов Грисьо. Підопічні Дулуба діяли більш гостро, і на 17 хвилині здобули право виконати пенальті, який реалізував Олександр Гладкий.

"Сталь" відповіла кількома моментами, серед яких варто виділити удар у виконанні Карікарі після подачі з флангу, проте куля пролетіла поруч зі стійкою. Натомість "Карпати" свій момент не змарнували – м'яч відлетів до Гладкого після розіграшу кутового, і Олександр з льоту потужно пробив, подвоївши перевагу "зелено-білих". Відтак, на перерву господарі пішли з комфортною перевагою у 2 голи.

Після перерви команди продовжили гру на зустрічних курсах. Небезпечні моменти виникали як біля воріт Боровика, так і у володіннях Паньківа, але забитих м'ячів глядачі більше не побачили. У підсумку протистояння завершилося впевненою перемогою "Карпат" із рахунком 2:0.

Відтак, "зелено-білі" завдяки звитязі повернули собі 10-ту сходинку у турнірній таблиці, маючи тепер в активі 16 очок. Щодо "Сталі", то кам'янці із 24 заліковими пунктами залишилися на 8-му місці.

Україна. Прем'єр-ліга, 23 тур

"Карпати" – "Сталь" – 2:0

Голи: Гладкий, 18 (пенальті), 44

"Жовта субмарина" синіх гір. Як "Карпати" диктують моду українському футболу

, а також у Viber