УКР РУС

"Карпати" не лише продають. Є ще два новачки, третій - на підході

8 липня 2013 Читать на русском

Генеральний директор львівських "Карпат" Ігор Дедишин розповів про новачків "зелено-білих", а також оцінив перспективи гравців, які були відлучені від тренувань основної команди.

"З Гітченком і Мірошниченком ми принципово домовилися, а зараз допрацьовуємо юридичні моменти. По суті, всі потенційні новачки, які готувалися на зборах до чемпіонату, будуть в "Карпатах". Це також Федорчук, Бартуловіч, Пашаєв, Бохашвілі, і Гладкий.

Не виключено, що в понеділок-вівторок ми підпишемо Дениса Васіна, який також був з нами на зборах, непогано себе проявив і в останньому спарингу забив "Локомотиву" гол. Будемо в понеділок вирішувати це питання. За великим рахунком, можна говорити, що ми завершили нашу трансферну кампанію в нинішнє міжсезоння.

Доля гравців, які опинилися поза першою командою? Всі вони вільні люди і мають право вибору. У них є вибір - їх можуть купити, взяти в оренду, або вони можуть залишитися і грати за "Карпати" на тих умовах, які ми готові запропонувати. Будь ласка, нехай залишаються - будуть конкурувати за місце в складі. Хоча я вважаю, що цим людям буде важко конкурувати за місце в основі в сьогоднішній команді", - сказав Дедишин.

Нагадаємо, раніше "Карпати" розлучилися з Ігорем Худоб'яком, Леваном Кенією, Даніло Авеларом та Лукасом.