УКР РУС

"Карпати" на даний момент виконали рішення КДК ФФУ, – відповідальний секретар КДК Ігор Грищенко

28 березня 2017 Читать на русском

Відповідальний секретар КДК ФФУ Ігор Грищенко прокоментував призупинення судом справи за позовом "Карпат" до ФФУ та Володимира Гудими.

28 березня відбулося засідання Франківського районного суду міста Львова за позовом "Карпат" до Федерації футболу України та екс-гравця "Карпат" Володимира Гудими. Суд прийняв рішення залишити без розгляду позов "Карпат" до ФФУ та Володимира Гудими про визнання незаконним та скасування рішення, задовольнивши заяви сторін.

Однак залишився незадоволений представник Володимира Гудими, Андрій Руденко, який вважає, що "Карпати" не виконали рішення КДК ФФУ. У разі невиконання рішення Комітету КДК може розглянути питання про позбавлення "Карпат" професійного статусу.

"Футбол 24" звернувся за коментарем до відповідального секретаря КДК Ігоря Грищенка.

"Сьогодні у Франківському районному суді м.Львова відбулося засідання, на якому було закрито провадження у справі і зняті заходи забезпечення позову. Таким чином можна стверджувати, що" Карпати "на даний момент виконали рішення КДК ФФУ щодо припинення розгляду справи "Карпат" проти Гудими в суді загальної юрисдикції", – вважає Ігор Грищенко.