УКР РУС

"Карпати" на "Арені-Львів" у результативному матчі поступилися "Зірці"

11 грудня 2016 Читать на русском

У 18 турі УПЛ "Зірка" у Львові взяла гору над місцевими "Карпатами" – 3:2.

Голи за переможців провели Бацула, Перейра та Кучеренко.

Тренерський штаб "Зірки" не міг розраховувати на травмованого Ковальова, тому замість Максима в старті вийшов Олександр Кучеренко. У "левів" же всі основні гравці перебували у бойовій готовності.

Господарі з перших хвилин кинулися штурмувати володіння Євгена Паста, за що були нагороджені голом. Класну комбінацію "Карпат" завершив Бланко-Лещук – 1:0.

Забивши гол, "леви" дещо заховали свої зуби та кігті. "Зірка" цим скористалася та забила м’яч у відповідь. Андрій Бацула, рятівник кропивничан у матчі проти "Олександрії", першим виявився на підборі, потужно пробивши лівою ногою з-за меж штрафного майданчика – 1:1! Відразу ж Роман Монарьов зняв не надто помітного Фаворова, випустивши швидкого Щедрого.

На старті другої половини протистояння Мойя у боротьбі з Підківкою отримав прикру та, схоже, серйозну травму. Костариканця замінив Білоног.

Ну а далі розпочалося найцікавіше. Буквально за кілька хвилин команди відзначилися тричі на обох. Спочатку Перейра розстріляв Підківку після подачі з кутового, а буквально через кілька секунд Чачуа ударом головою встановив нічию – 2:2. Однак не минуло й трьох хвилин, як Кучеренко провів третій гол "жовто-червоних"! На останніх хвилинах основного часу Грисьо міг вирвати нічию, але не переграв Паста.

Команда з міста Лева має 5 балів, а кропивничани набирають 18 очок.

У наступному турі "Карпати" зіграють проти "Чорноморця", "Зірка" – проти "Дніпра".

Чемпіонат України, 18 тур

"Карпати" – "Зірка" – 2:3

Голи: Бланко-Лещук, 6, Чачуа, 70 – Бацула, 30, Перейра, 69, Кучеренко, 74