УКР РУС

Карпати близькі до трансферного бану та можуть бути позбавлені 3 очок, – адвокат Гудими

14 грудня 2017 Читать на русском

Карпати незадовго до відкриття трансферного вікна ризикують отримати заборону на реєстрацію нових футболістів.

Конфлікт Карпат з екс-гравцем львівського клубу Володимиром Гудимою далекий від вирішення. Карпати досі не погасили борг у розмірі близько 70 тисяч доларів США, повідомляє Sport Arena.

Адвокат Гудими: Карпати можуть отримати трансферний бан і опинитися поза футболом

За словами представника Гудими Андрія Руденка, Карпати замість відмови від позову подали до Франківського районного суду міста Львова заяву про залишення позовної заяви без розгляду. Такі дії львівського клубу дозволяють повторно звернутися до суду в майбутньому. Таким чином Карпати не виконали вимогу КДК ФФУ, відповідно до якої були зобов'язані відмовитись від позову.

Карпати програли суд у Лозанні по справі Гудими, – ЗМІ

Крім того, адвокат Гудими повідомив про направлення відповідної заяви до ФФУ. Це питання може бути розглянуте на найближчому засіданні. Карпати ризикують бути позбавленими 3 очок в турнірній таблиці.

Також за словами Руденка, після подання Карпатами заяви про залишення позову без розгляду відсутні будь-які перешкоди для заборони львівському клубу реєструвати нових футболістів.

Нагадаємо, що Карпати з 2014 року мають перед Володимиром Гудимою борг 70 тисяч доларів за рішенням Палати з вирішення спорів ФФУ. Раніше Лозаннський спортивний арбітражний суд постановив, що даний борг є чинним. Незважаючи на це, львівський клуб звернувся до Франківського районного суду Львова з позовною заявою про скасування рішення Палати з вирішення спорів ФФУ, відповідно до якого Карпати і зобов'язані сплатити заборгованість.