УКР РУС

"Карпати" - "Зоря". Анонс

13 серпня 2011 Читать на русском

Захід проти Сходу.

6 тур. 13.08.11. 19.00. Львів, стадіон "Україна". Пряма трансляція на каналі "Футбол", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Фанати "Карпат" уже зачекалися того моменту, коли нарешті їхня улюблена команда здобуде першу перемогу у новому чемпіонаті. Мало кого лякає те, що "зелено-білі" "комфортно" розташувалися на найнижчій сходинці турнірної таблиці, адже всі знають, що підопічні Олега Кононова надовго там не залишаться. Проте час іде, і після 5 туру у господарів сьогоднішнього матчу лише одне набране очко, що не зовсім влаштовує увесь футбольний Львів. Матч з луганською "Зорею" чудова нагода нарешті перервати цю безвиграшну серію львів’ян, яка триває ще з минулого сезону.

Звичайно, не варто недооцінювати суперника, адже "Зоря" демонструє непоганий футбол у своєму виконанні, і поступово набирає дорогоцінні очки у чемпіонаті. У минулій грі із донецьким "Металургом", луганчанам дещо повезло, адже єдиний гол у зустрічі, який приніс команді Чанцева перемогу, забив у свої ворота В’ячеслав Чечер. Проте не слід применшувати заслуги луганчан, адже всім відомо, що футбольна фортуна важлива річ, але все ж щастить сильнішим.

"Карпатам" же якраз і бракує цього футбольного щастя. Вроді і команда непогана, і виконавці майстерні, і сама гра заслуговує на повагу, але з реалізацією моментів щось не те. Мінімум забитих м’ячів у 5 матчах. Минулого туру підопічні Олега Кононова програли від київського "Динамо", хоч по грі майже не поступалися своєму супернику. Звичайно є кадрові проблеми у "зелено-білих", але вони і були минулого сезону, коли "Карпати" здобували перемогу за перемогою. При тому, ще й на рівні виступали у Лізі Європи.

Зараз ситуація дещо складніша, і завдання перед клубом стоїть також непросте. Львівська команда перебуває у самому кінці турнірної таблиці, через 5 днів прийдеться боротися за путівку у груповий етап ЛЄ, але головне – це здобути нарешті перших три очка у матчі проти "Зорі" у внутрішньому чемпіонаті, і тоді можна буде з чистою совістю летіти на Балканський півострів в гості до грецького "ПАОКа".

Команди зустрічалися між собою 18 разів. 10 разів перемогу здобували "Карпати", 5 разів тріумфувала "Зоря".

Дискваліфікованих немає

Травмовані: Авелар, Батіста, Гудима ("Карпати") - Худзік, Коротецький, Ілюк ("Зоря")

Прогноз: 2:0