УКР РУС

Карпати – Зоря. Анонс

18 лютого 2018 Читать на русском

20 тур УПЛ. 14:00. Львів, стадіон "Україна". Телетрансляція – канал "УНІАН". Головний арбітр – Костянтин Труханов.

Зоря пішла на зимову перерву з 11-матчевою безпрограшною серією в чемпіонаті. Луганці закрили український футбольний 2017 рік сенсаційним камбеком проти Шахтаря та вистрибнули на 4 місце в турнірній таблиці.

У весняній частині колектив Юрія Вернидуба буде одним з головних претендентів на бронзові медалі. Якщо, звичайно, через 3 тури залишиться у верхній шістці, а ймовірність прольоту повз боротьбу за єврокубки існує – два складні суперники (Ворскла, Динамо) у вирішальних матчах.

Статистика протистояння – 37 матчів: 13 перемог Карпат, 10 нічиїх, 13 перемог Зорі

Карпати під визначення "складний суперник" давно не підпадають. Львів пережив чергове провальне півріччя, а надії на раптове покращення результатів дуже примарні. Після вчорашньої перемоги Сталі "зелено-білі" опустилися на останнє місце першості. Їм належить вести серйозну боротьбу за виживання, в якій немає місця для експериментів.

Попередній матч
17.09.2017. 9-й тур чемпіонату України-2017/2018
Зоря – Карпати – 0:0

Протягом поточного трансферного вікна Карпати активніше попрацювали "на вихід" – з команди пішли 11 футболістів. Серед них були і ветерани, і провальні літні новачки. Цієї зими "леви" взагалі могли обійтися без нових футболістів через трансферний бан у "справі Гудими", але знайшли варіанти, як його обійти.

"Родзинки"
– Зоря з 9 вересня не програє в чемпіонаті впродовж рекордних для клубу 11 ігор: +4=7.
– Зоря не програє Карпатам з 2013 року протягом 9 ігор: 3 перемоги та 6 нічиїх.

Сьогодні в стартовому складі Зорі ми можемо побачити новачка – луганці підписали кількох цікавих легіонерів і перспективних молодих виконавців. Зокрема в обороні через травми Опанасенка та Прийми мають всі шанси вийти Тимчик і Ель-Буаззаті. За Карпати в цьому матчі не зіграє дискваліфікований Карраскаль.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Карпати: Підківка – Федецький, Нестеров, Лобай, Гуцуляк – Кльоц, Чачуа – Мякушко, Ді Франко, Швед – Акулінін.

Зоря: Лунін – Тимчик, Ель-Буаззаті, Сваток, Чеберко – Андрієвський, Харатін – Караваєв, Сілас, Громов – Юрі.