УКР РУС

"Карпати" - "Зоря" - 2:1. ВІДЕО

13 серпня 2011 Читать на русском

Львівські "Карпати" здобувають першу перемогу у новому сезоні.

Через погані погодні умови, трансляція матчу розпочалася із запізненням. А от матч, незважаючи на сильний дощ розпочався згідно графіку. На першій хвилині матчу Пачеко здобуває право виконувати пенальті для своєї команди, проте із 11 метрової позначки Андрій Ткачук не зумів переграти Шуховцева. Згодом ще одну нагоду відкрити рахунок у зустрічі отримав Артем Федецький, але потужний удар захисника "зелено-білих" відбила хрестовина. Господарі поля продовжували атакувати незважаючи на численні невдачі. "Зоря" за увесь цей час змогла лише раз гостро відповісти "Карпатам". Після контратаки, Лазарович отримавши м'яч не зміг переграти Андрія Тлумака і пробив повз ворота.

На 38 хвилині матчу Ощипко, після подачі зі штрафного Максима Білого, зрізає м'яч у свої ворота і рахунок стає 0:1 на користь гостей. Проте не довгою була радість луганчан, адже вже через дві хвилини арбітр зустрічі показує Мількові червону картку за грубу гру проти суперника. Тут і розпочалася тотальна перевага львів'ян. Вже на 42 хвилині "Карпати" зрівнюють рахунок. Відзначаються Лукас. Та на тому тиск "зелено-білих" не завершився. Ще через дві хвилини Лукас оформлює дубль.

Другий тайм розпочався не так швидко, як перший. "Карпати" вже могли перевести подих, а луганчани грали в меншості, тому не могли собі дозволити іти вперед великими силами. Та все ж "Зоря" не опускала руки і намагалася зрівняти рахунок у зустрічі. Всі зусилля гостей вправно нейтралізовували захисники "Карпат". Були й моменти у господарів поля, проте все так і завершилося з рахунком 2:1. "Карпати" здобувають першу перемогу у сезоні і потихеньку починають вилазити з тої ями, у яку потрапили після невдалого старту чемпіонату.

"Карпати" - "Зоря" - 2:1

Голи: 38 Ощипко (АГ), 42,44 Лукас.

Наша текстова онлайн трансляція матчу.