УКР РУС

"Карпати" – "Ворскла" і ще 1 суботній матч 14 туру УПЛ. Анонс

5 листопада 2016 Читать на русском
Автор: Володимир Скиба

"Футбол 24" представляє анонс суботніх матчів 14-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Зірка" – "Олімпік" та "Карпати" – "Ворскла".

"Зірка" – "Олімпік"

5 листопада, 14:00. Кропивницький, "Зірка"

Головний арбітр: Іван Бондар

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

У Кропивницькому зустрінуться команди з верхньої та нижньої частин таблиці. "Олімпік" йде на 5-му місці, маючи 20 очок. "Зірка" ж посідає 9-ту сходинку з 11-ма очками. Господарі виграли лише одну з останніх шести ігор в усіх турнірах, забивши за цей час лише 3 голи. Головні проблеми підопічних Друді – якраз в атаці.

"Олімпік" зіграє з "Зіркою" в Кропивницькому

"Олімпік" же перебуває в набагато кращій формі, регулярно набираючи очки. Підопічні Санжара виграли 5 з останніх 8 матчів у чемпіонаті. Команда перебуває в хорошому ігровому тонусі, показуючи змістовну гру. Відтак, саме гості будуть фаворитами у цьому поєдинку. Але "Зірка" дасть бій, адже грає вдома, де набрала майже всі свої очки в сезоні (8 із 11).

Цікаво, що матч між командами у першому колі, за домовленістю між клубами, також відбувався у Кропивницькому. Тоді "Олімпік" виграв 4:2.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

1 матч – 1 перемога "Олімпіка".

Орієнтовні склади команд:

"Зірка": Паст – Баєнко, Зубков, Кучеренко, Бацула – Калінін, Фернандес – Щедрий, Попов, Загальський – Сітало.

"Олімпік": Махарадзе – Олійник, Парцванія, Петров, Нємчанінов – Доронін, Богданов – Танчик, Поступаленко, Шестаков – Лисенко.

"Карпати" – "Ворскла"

5 листопада, 17:00. Львів, "Арена Львів"

Головний арбітр: Сергій Березка

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Карпати" ніяк не можуть вибратись із скрутного становища, в яке команда потрапила в цьому сезоні. Вже 12 турів львів’яни не можуть перемогти, 3 з них – при новому тренері Дулубі. Єдиний приємний момент – клуб вже вибрався в плюс, маючи 1 очко в активі, після "-6" на початку сезону. Насправді ж, приємного у грі та результатах команди вкрай мало.

"Карпати" знов програли у футбол. Найгірші серії львів’ян у чемпіонаті

"Ворскла" в останніх двох матчах набрала 4 очки, перервавши свою 4-матчеву програшну серію. Таким чином, полтавці повернулися в боротьбу за першу шістку. Зараз вони йдуть на 7-му місці. Але, якщо "Чорноморець" не зуміє переграти "Зорю", а "Ворскла" виграє свій матч, то підопічні Сачка вже після цього туру зможуть увірватись в першу 6-ку. Тому мотивації їм точно не бракуватиме.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

37 матчів – 14 перемог "Ворскли", 12 нічиїх, 11 перемог "Карпат"

Орієнтовні склади команд:

"Карпати": Мисак – Зубейко, Нестеров, Лобай, Кравець – Завійський, Чачуа, Худоб’як, Грисьо, Вербний – Бланко-Лещук.

"Ворскла": Непогодов – Пердута, Чеснаков, Пилявський, Сімінін – Турсунов, Скляр, Голодюк, Кобахідзе, Ребенок – Коломоєць.

Червоно-чорний прапор та інші українські символи, які ФАРЕ вважає дискримінаційними