УКР РУС

"Карпати" - "Ворскла". Анонс

31 липня 2011 Читать на русском

"Зелено-біле" дербі.

4 тур. 31.07.2011. 19.00. Львів, стадіон "Україна". Пряма трансляція на каналі "Футбол", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Сьогодні у Львові зіграють дві команди, які завершували минулий сезон на сусідніх сходинках турнірної таблиці. Таким чином, "Карпати" та "Ворскла" здобули право представляти Україну у Лізі Європи. Після стартових турів, полтавчани перебувають у комфортнішій ситуації, ніж львів'яни.

Підопічні Миколи Павлова у минулому турі здобули перемогу над донецьким "Металургом", команда Олега Кононова програла від "Шахтаря". "Зелено-білі" ще не відчували смак перемоги у новому чемпіонаті, і сьогоднішній поєдинок - це чудова нагода, аби самим порадіти і вболівальників не розчарувати.

"Ворскла" після перемоги над "Металургом" приймала вдома ірландське "Слайго", проте не змогла перемогти суперника по Лізі Європи. Мало того, у другому таймі полтавчани ледь не пропустили гол, який би зробив їхнє становище дуже скрутним. Тепер перед мандрівкою до Ірландії, "Ворскла" спробує вивезти зі Львова три очки, але це буде зовсім не просто.

"Карпати" у минулому турі капітулювали у Донецьку перед чинним чемпіоном країни. Олег Кононов сказав, що вони вже дуже злі, і у домашньому матчі з "Сент-Патріксом" точно здобудуть перемогу. Так воно і сталося, "зелено-білі" перемогли з рахунокм 2:0, і зробили вагому заявку на вихід у наступний раунд Ліги Європи. Тепер львів'яни спокійно можуть вийти на поле і зіграти у свій футбол проти "Ворскли", яка, неодмінно, переживає через матч-відповідь із ірландським "Слайго", а значить перебуває не у найкращому моральному стані.

Підопічні Олега Кононова цього тижня втратили ще одного партнера по команді. Самсон Ґодвін на правах оренди перейшов у луцьку "Волинь". Зважаючи на відсутність Голодюка, який відновлюється після травми, і нігерійського півзахисника, опорний півзахист "Карпат" перебуває у складному становищі. Швидше за все, що Кононов знову довірить Мартинюку руйнувати атаки суперника.

Загалом ситуація така, що "Карпати" мають перемагати, аби зламати цю психологічну напругу, яка виникла з перших турів УПЛ. "Ворскла" ж, звичайно, так просто не збирається поступатися, але якщо вони хочуть пройти у наступний раунд Ліги Європи, то правильно було б берегти свої сили у сьогоднішньому поєдинку.

Дискваліфікованих немає

Травмовані: Голодюк

Прогноз: 2:1