УКР РУС

"Карпати" - "Ворскла". 11 тур УПЛ. Анонс

18 жовтня 2015 Читать на русском

18 жовтня, 19:30. Львів, стадіон "Україна". Арбітр: Олександр Дердо.

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Один із найцікавіших матчів третього ігрового дня 11 туру відбудеться у Львові. "Карпати" на рідному стадіоні прийматимуть "Ворсклу". Гості із Полтави прибули до Галичини ще вчора, а сьогодні матимуть міні-відпочинок напередодні важливого поєдинку.

Відзначимо, що у таборі полтавчан є певні проблеми. Найбільше це стосується воротарів. Відразу два резервні голкіпери мають травми, а основний кіпер Станіслав Богуш лише нещодавно повернувся до тренувань в загальній групі. Звичайно, він зараз перебуває не у найкращій формі, втім, швидше за все, саме Богуш вийде в основному складі. Крім цього не готові вийти на поле Ігор Пердута та Олександр Ткаченко. Не допоможе команді й Младен Бартуловіч, який відбуває останню гру дискваліфікації та Антон Шиндер, що також відбуває дисциплінарне покарання. Відтак Василь Сачко змушений добре все обдумати, щоб виставити проти "зелено-білих" боєздатний колектив.

У таборі "Карпат" також є проблеми. Павло Ксьонз та Артур Карноза, які не брали участі у матчі проти "Говерли" в 10 турі, швидше за все, сьогодні не з'являться на полі, відтак тактична схема львів'ян може зазнати деяких змін. Втім в Ігоря Йовічевіча головного болю все ж менше, ніж у його візаві, тому варто очікувати на більш гостру гру саме у виконанні господарів поля.

Відзначимо, що "Карпати" та "Ворскла" є сусідами по турнірній таблиці. Полтавчани із 15 очками перебувають на 6 сходинці, а львів'яни із 13 заліковими пунктами перебувають на 7 місці. "Леви" у разі перемоги зможуть обійти суперника та покращити свої позиції у боротьбі за зону єврокубків.

Відзначимо, що цей матч буде битвою двох молодих та перспективних тренерів, кожний з яких навчає своїх підопічних грати у сучасний футбол. На полі зустрінуться два рівних суперники, відтак перший гол матиме дуже велике стратегічне значення. Загалом, хотілося б, щоб глядачі стати свідками хорошого футболу та красивих голів у виконанні "зелено-білих" команд.

Дискваліфіковані: Младен Бартуловіч, Антон Шиндер (обидва – "Ворскла")

Статистика матчів між суперниками:

Всього – тридцять чотири: +11 =11 -12

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Орієнтовні стартові склади:

"Карпати": Мисак - Кравець, Пластун, Новотрясов, Мірошніченко - Голодюк, Гітченко - Кожанов, Страшкевич, Худоб’як, Костевич.

"Ворскла": Богуш - Сапай, Даллку, Дитятьєв, Скляр - Ткачук, Чеснаков - Турсунов, Бараннік, Громов - Ковпак.

Юрій Шутка, Футбол 24