УКР РУС

Карпати – Сталь: Федецький розповів про підготовку львів'ян до матчу

17 травня 2018 Читать на русском

Захисник Карпат Артем Федецький розповів про підготовку до поєдинку заключного туру УПЛ проти Сталі.

"Сталі вже немає куди відступати та чого втрачати. У свою чергу, ми теж ще не виконали мінімального завдання, яке перед собою ставили у другій шістці. Тим паче, вболівальники прийдуть нас підтримати, тож необхідно показати хороший футбол та здобути перемогу. Готуємось, як то кажуть, з холодною головою і гарячим серцем.

"Через Шахтар йде негатив, який нищить наш футбол". Чому Микола Несенюк критикує Павелка, дорікає Шевченку, а поведінку "гірників" вважає аморальною

Сталь – одна з найкращих команд у другій шістці, з ними завжди приємно зустрічатись на полі. Вони грають самі і дають грати іншим. Ніколай Костов прихильник комбінаційного, швидкісного футболу. Сталь намагається більше атакувати, але це досить молодий колектив, якому ще не вистачає стабільності.

Щодо статистики особистих зустрічей, то на цьому ми увагу не загострюємо. У футболі може статись будь-що", – цитує Федецького офіційний сайт Карпат.

Матч Карпати – Сталь пройде в суботу, 19 травня.

Перед останнім туром Карпати посідають 9 місце в УПЛ, випереджаючи Зірку на 3 очки. Сталь та Чорноморець ділять 11-12 місця, набравши по 26 пунктів.