УКР РУС

Карпати – Сталь: анонс матчу

19 травня 2018 Читать на русском

32 тур УПЛ. 17:00. Львів, стадіон "Україна". Телетрансляція – канал "УНІАН", головний арбітр – Володимир Новохатній.

Для обох команд матч має вкрай важливе значення, однак у Карпат, все ж таки, справи простіші. Львів’яни наразі випереджають Зірку на три очки, тож навіть нічиєї буде достатньо для гарантованого збереження прописки в УПЛ. Тим не менш, в разі поразки Карпати будуть дуже ризикувати, адже кропивницька команда має кращу різницю м’ячів.

Вірт зробив прогноз на останній тур УПЛ

У Сталі ситуація складніша – тут або пан, або пропав. Кам’янчани випереджають Чорноморець лише за різницею м’ячів, тож в разі поразки Карпатам "сталеварів" від прямого вильоту врятує лише поразка одеситів у паралельному матчі.

Попередній матч:
15.04.2018. 27-й тур чемпіонату України-2017/2018
Сталь - Карпати – 0:1
Гол: Х. Карраскаль (34).

Карпати у цьому сезоні можуть похизуватися непоганою статистикою зустрічей зі Сталлю, не програвши у жодному з трьох матчів та впевнено вигравши два з них. Матч першого кола першого етапу взагалі став найрезультативнішим у історії протистояння "левів" та "сталеварів" – тоді Карпати виграли з рахунком 3:1.

Статистика протистояння
Всього: 13 матчів, 8 перемог Карпат, 3 нічиї, 2 перемоги Сталі, різниця м’ячів 18-7.
У Прем’єр-лізі: 9 матчів (+5, =2, -2, 12-5)

Кадрова ситуація у львівському клубі важка. Після матчу проти Зірки дискваліфікації отримали лідери команди – Хорхе Карраскаль, Іван Лобай та Крістіан Ербес. Крім того, навряд чи своїй команді допоможе Андрій Нестеров, який продовжує відновлюватись після пошкодження. У Сталі ситуація трохи краща – з дискваліфікації повернувся Андрій Якимів, однак туди встиг загриміти Артем Хоцяновський. Лазарет кам'янського колективу наразі є пустим.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Карпати: Шевченко, Мирошниченко, Федецький, Сандохадзе, Гуцуляк, Голодюк, Вербний, Ді Франко, М'якушко, Санчес, Швед

Сталь: Пеньков, Джонатан, Грачов, Ощипко, Еберт, Месхі, Малакян, Климчук, Мисик, Задерака, Кузик