УКР РУС

"Карпати" – "Шахтар". Прем'єр-ліга, 4 тур. Анонс

12 серпня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу 4-го туру української Прем'єр-ліги, в якому зійдуться львівські "Карпати" і донецький "Шахтар".

"Карпати" – "Шахтар"

12 серпня, 20:00. Львів, "Арена Львів"

Головний арбітр: Костянтин Труханов

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Карпати" в новому сезоні демонструють цікавий футбол. І хоч результати команди Зайцева не можна назвати відмінними, проте помітно, що та гра, яку тренер намагається прищепити футболістам, поступово засвоюється колективом. Варто віддати належне "левам", які в ситуації із позбавленням очок на старті знайшли сили і бажання боротися за відібрані бали. Ще більш непростою ситуацію для "Карпат" робить підбір суперників у початкових турах чемпіонату. Якщо "Сталь" не дотягує навіть до когорти міцних середняків, то "Ворскла", "Динамо" і "Шахтар" змушують львів'ян грати на межі своїх можливостей. Сьогодні саме такий суперник буде у підопічних Зайцева.

"Карпати" – "Шахтар": Лобода, Музичук та Федишин зробили свої прогнози на матч

Старі знайомі Василь Кобін та Ігор Худоб'як по різні боки барикад

"Шахтар" в Прем'єр-лізі поки що йде без втрат, чого не можна сказати про результат у єврокубках. Але команда вже залишила позаду невдачу з "Янг Бойз" і встигла після цього провести матч із "Олександрією". На нещодавньому відкритому тренуванні "гірники" виглядали готовими дати бій своїм сусідам по стадіону. Віктор Коваленко зауважив, що розуміє, за кого будуть вболівати у Львові, та при цьому буде радий будь-яким глядачам. "Шахтарю" із "Карпатами" буде однозначно непросто, адже львів'яни завжди намагаються створити для "гірників" максимально важкі умови для досягнення результату. Також буде цікаво, які перестановки в складі робитиме головний тренер донеччан, беручи до уваги наступний матч у Лізі Європи.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

46 матчів – 9 перемог "Карпат", 29 перемог "Шахтаря", 8 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Карпати": Підківка Ксьонз, Нестеров, Лобай, Костевич Мірошниченко, Новотрясов, Чачуа, Грисьо Худоб'як Бланко-Лещук.

"Шахтар": Пятов – Срна, Ордець, Кривцов, Ісмаїлі – Степаненко, Фред – Нем, Марлос – Тайсон, Едуардо.

"Інтроверт" Фонсека, бразильське чаювання і нагорода для Ісмаїлі. Як пройшло відкрите тренування "Шахтаря"