УКР РУС

"Карпати" - "Металіст". Анонс

28 серпня 2011 Читать на русском

Мирон Маркевич прилетів до Львова, аби відібрати очки у своєї колишньої команди.

8 тур. 28.08.2011. 20.00. Львів, стадіон "Україна". Пряма трансляція на каналі "Футбол", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Поєдинки між львівськими "Карпатами" і харківським "Металістом" завжди відзначалися принциповістю та непоступливістю, на чиєму полі б не відбувався матч. У сьогоднішній заключній зустрічі 8 туру УПЛ, як і в Дніпропетровську, де зіграє "Дніпро" з "Динамо", вийдуть на поле учасники Ліги Європи. Правда, на відміну від харків'ян львівська команда не змогла пробитися у груповий етап цього євротурніру.

Свій попередній поєдинок у чемпіонаті "Карпати" провели із сімферопольською "Таврією", в якому змогли видряпати нічию. Цей матч у Криму показав, що у підопічних Олега Кононова є серйозні проблеми у захисті і зіграності, адже у першому таймі команда Семена Альтмана повністю переграла своїх суперників. У четвер "зелено-білі" у себе вдома приймали грецький ПАОК, проте не змогли обіграти своїх опонентів у Лізі Європи. Тепер "Карпати" можуть повністю зосередитися на чемпіонаті, адже початок першості вони відверто провалили. І тепер, коли графік змагань став дещо вільнішим, варто подумати про турнірні завдання на сезон в українській Прем'єр-лізі.

Кадрові втрати у команди Олега Кононова залишаються без змін: після травм окремо займаються Даніло Авелар, Іван Мілошевіч, Андрій Воронков, Володимир Гудима та Ігор Тістик. Через пошкодження в матчі з грецьким ПАОКом попросив заміну і Олег Голодюк. Проте Мирон Маркевич також має серйозну втрату, адже на поле не вийде дискваліфікований Крістіан Вільягра.

"Металіст" же з прекрасним настроєм після виїзної перемоги над "Сошо" підходить до матчу з "Карпатами". Підопічні Мирона Маркевича після Франції полетіли прямо до Львова, аби не тратити марно часу. Останній матч у внутрішньому чемпіонаті харків'яни зіграли з донецьким "Металургом", де здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0. Багатомільйонні придбання починають приносити плоди. Хотілося б відзначити Крістальдо, який в останніх матчах показує хорошу та майстерну гру у своєму виконанні.

Завдання у "Металіста" - вихід у Лігу чемпіонів, а для цього необхідно перемагати у кожному матчі. Звичайно, "Карпати" перед своїми вболівальниками так просто не складуть зброю, і намагатимуться здобути другу перемогу у новому сезоні, але це буде дуже важко.

Команди зустрічалися між собою 24 рази. 5 разів перемогу святкували "Карпати", 12 -"Металіст", і 7 поєдинків завершувалися внічию. 

Дискваліфікованих немає

Травмовані: Авелар, Гудима, Варанков ("Карпати"), Вільягра ("Металлист")

Прогноз: 1:2