УКР РУС

"Карпати" - "Металіст" - 1:2. ВІДЕО

28 серпня 2011 Читать на русском

Харків'яни у принциповому поєдинку зуміли дотиснути опонентів зі Львова.

Після погрому "Динамо" в Дніпрі, українські вболівальники з нетерпінням очікували іншого матчу - в столиці Галичини. Поєдинок між двома ворогами - на полі і поза ним - склався досить непрогнозовано і цікаво.

Незважаючи на те, що "Карпати" розпочали матч зібрано і максимально сконцентровано, "Металіст" першим відкрив рахунок в матчі. Після пропущеного м'яча "зелено-білі" чомусь знітились і дали супернику "зелене світло". Крістальдо, Соса, Шав'єр і Тайсон могли  вирішувати долю поєдинку, та їм не вистачало якоїсь долі везіння, щоб забити.

Здавалось, що "Метал" таки здобуде перемогу малою кров'ю і зі слизьким рахунком, але на рівному місці гості пропустили: Кополовець подав у штрафний і Крістобаль забив свій перший м'яч у футболці львівського клубу. Погіршив становище "синьо-жовтих" Фінінью, який в простій ситуації отримав другу жовту і залишив команду в меншості. Та навіть граючи вдесятьох, "Металіст" не здався і вирвав перемогу на передостанній хвилині зустрічі. Девіч, який вийшов на поле за десять хвилин до того, вийшов на побачення з Боґатіновим і переграв того. Навіть флегматичний Маркевич не стримував пориву радості. Харків тріумфував і завдяки цим трьом очкам наблизився до "Шахтаря" і "Динамо" на відстань двох пукнтів. "Карпати" ж опустились в зону вильоту.

Наша текстова онлайн трансляція

"Карпати" - "Металіст" - 1:2 (0:1)

Голи: Крістобаль 84 - Шав'єр 31, Девіч 89.

Вилучення: Кополовець 90+2 - Фінінью 86.