УКР РУС

"Карпати" – "Дніпро" і ще 2 недільні матчі 11 туру УПЛ. Анонс

16 жовтня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс суботніх матчів 11-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Олександрія" – "Сталь", "Зірка" – "Ворскла", "Карпати" – "Дніпро".

"Олександрія" – "Сталь"

16 жовтня, 14:00. Олександрія, КСК "Ніка"

Головний арбітр: Ярослав Козик

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Олександрія" в минулі два тури здобула перемоги над "Карпатами" і "Дніпром". Якщо в львів'ян вона вирвала вольову перемогу, то з дніпрянами взагалі не мала проблем, розгромивши їх 4:1. Підопічні Володимира Шарана чудово розуміють свої сили і не ставлять собі за мету якісь незбагненні задачі, проте зачепитися за місце в першій шестірці вони, звичайно ж, хочуть. Їм це поки непогано вдається, а домашній матч із "Сталлю" повинен стати черговим кроком для забезпечення спокійного перебування у верхній частині таблиці.

"Сталь" знаходиться критично близько до зони вильоту і основним суперником для неї буде "Волинь", яка бажає вирватися з передостаннього місця. Проте поки обидві команди не надто швидко набирають очки. Черговий шанс відірватися подалі від зони вильоту "Сталь" має сьогодні, але зробити це буде вкрай важко. Тому "сталевари" мають прикласти чимало зусиль, щоб отримати бодай нічию в матчі з "Олександрією".

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

2 матчі – 1 перемога "Сталі", 1 нічия.

Орієнтовні склади команд:

"Олександрія": Леванідов Микицей, Басов, Гітченко, Цуріков Банада, Запорожан Козак, Полярус, Яремчук Пономар.

"Сталь": Паньків Васін, Стаменковіч, Іщенко, Воронін Каленчук, Карасюк Дансо, Мисик, Задерака Карікарі.

"Зірка" – "Ворскла"

16 жовтня, 17:00. Кропивницький, стадіон "Зірка"

Головний арбітр: Сергій Березка

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

У матчі минулого туру "Зірка" навдивовижу легко віддала перемогу "Динамо" в Києві, не створивши киянам жодних проблем. Така гра підштовхує до думки, що у кропивничан можуть бути проблеми з мотивацією, або ж бракує взаєморозуміння гравців і тренерського штабу. Якщо "Зірка" вийде з таким настроєм і проти "Ворскли", то на позитивний результат сподіватися не варто. "Зірка" має вдома показати бажання боротися і продовжити процес підйому турнірною таблицею, якщо, звичайно, ще не відмовилась від своїх турнірних амбіцій.

До матчу із "Зіркою" "Ворскла" підходить після невтішної 3-матчевої серії поразок у чемпіонаті. Остання поразка від "Олімпіка" особливо сильно вдарила по самолюбству команди Сачка, а тому сьогодні, після перерви на матчі збірних, "Ворскла" захоче повернутися у гру і зробити це з позитивним результатом. Полтавчани за час перерви в чемпіонаті встигли провести товариську зустріч з "Дніпром", де здобули перемогу. Можливо, це додасть їм упевненості в своїх силах, аби перервати нарешті серію невдач матчем із "Зіркою". Не допоможе "Ворсклі" сьогодні дискваліфікований за перебір жовтих карток Чеснаков.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

10 матчів – 2 перемоги "Зірки", 6 перемог "Ворскли", 2 нічиї.

Орієнтовні склади команд:

"Зірка": Паст Саєнко, Перейра, Кучеренко, Бацула Зубков, Фернандес Екіса, Мойя, Щедрий Сітало.

"Ворскла": Непогодов Пердута, Дитятьєв, Пилявський, Сімінін Турсунов, Скляр, Голодюк, Кобахідзе Кравченко Загорулько.

"Карпати" – "Дніпро"

16 жовтня, 19:30. Львів, "Арена Львів"

Головний арбітр: Катерина Монзуль

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Керівництво "Карпат", після серії невдалих результатів, втратило терпіння і вирішило змінити головного тренера, відправивши на іншу посаду в клубі Сергія Зайцева. На його місце було запрошено білоруського фахівця Олега Дулуба. Зміни в тренерському штабі по ходу сезона можуть негативно вплинути на мікроклімат в команді, проте, у випадку "Карпат", мабуть, гірше вже не могло бути. "Левам" були вкрай необхідні кардинальні зміни, аби нарешті посунутися з останнього місця, бодай на одну позицію вгору. Чи встигне новий наставник вивести "Карпати" з їхнього піке – частково стане відомо вже сьогодні, адже наразі у "біло-зелених" кожен матч – це матч за життя.

"Дніпро" показує вкрай нестабільну гру. Після того, як наприкінці серпня було здобуто перемогу над "Зорею", дніпрянам так і не вдавалося більше святкувати здобуття 3-х очок у жодній з 4-х наступних зустрічей в чемпіонаті. Із них лише в 1 матчі їм вдалося награти на нічию, решта 3 – поразки. Кадрова ситуація також не з простих – Лучкевич надовго опинився в лазареті, точно не зіграють і Кравченко з Політило, які приблизно місяць будуть відновлюватися після травм.

Дмитро Михайленко опинився в непростій ситуації не лише в спортивному плані. За клубом продовжує тягнутися неприємний шлейф боргів колишнім гравцям і тренерам, що негативно впливає на імідж "Дніпра" і заважає футболістам повноцінно концентруватися на досягенні результату. Команді потрібно знайти в собі сили і бодай своєю грою спробувати привернути до себе увагу керівництва, змусити його замислитися про значення клубу для гравців, тренерів і фанів. Чи вийде в них це зробити у Львові – дізнаємося вже сьогодні.

Ротань: Зараз граю за "Дніпро" безкоштовно

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

44 матчі – 10 перемог "Карпат", 22 перемоги "Дніпра", 12 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Карпати": Мисак Зубейко, Нестеров, Лобай, Кравець Вербний, Худоб'як Кадимян, Ярошенко, Костевич Бланко-Лещук.

"Дніпро": Баштаненко Адамюк, Сваток, Чеберячко, Влад Ротань, Кочергін Блізніченко, Назаренко, Вакулко Баланюк.