УКР РУС

Карпати – Чорноморець: анонс матчу

31 березня 2018 Читать на русском

25 тур УПЛ. 14:00. Львів, стадіон "Україна". Телетрансляція – канал "УНІАН". Головний арбітр – Катерина Монзуль.

Сталь вдало розпочала другий етап чемпіонату, внаслідок чого Чорноморець і Карпати опустилися на останні два місця в турнірній таблиці. В таких умовах результат очного протистояння важко переоцінити. "Моряки" після зимової паузи не забили жодного гола та набрали очки тільки завдяки нульовим нічиїм, де Олександрія та Карпати були значно ближчими до успіху.

Попередній матч
24.02.2018. 21-й тур чемпіонату України-2017/2018
Чорноморець – Карпати – 0:0

Таку убогість атаки одеський клуб сподівається вирішити запрошенням Олександра Гладкого. Досвідчений форвард далекий від оптимальної форми. Наразі він тренується за індивідуальною програмою, але тренерський штаб Чорноморця може ризикнути і випустити Олександра проти колишньої команди.

Статистика протистояння – 47 матчів: 13 звитяг Карпат, 20 нічиїх, 14 перемог Чорноморця

Сьогоднішні суперники мають кадрові проблеми в центрі захисту. У лазарет Чорноморця ще в лютому потрапили Іщенко та Мартиненко, а останній матч перед перервою на матчі збірних після зіткнення з Пеньковим не дограв Жуніч. Пам'ятаємо й про травму голкіпера Новака. Карпатам не легше – основні центрбеки Нестеров і Лобай пропускають гру через дискваліфікацію, тому в старті, ймовірно, знову з'явиться пара Федецький-Сандохадзе.

"Родзинки"
– Чорноморець має 8-матчеву безвиграшну серію в УПЛ.
– Карпати можуть здобути в УПЛ 240-у перемогу або пропустити 900-й гол (ще 2 м’ячі).

У попередньому турі Карпати повернули вболівальникам надію на хороший футбол – "зелено-білі" непогано виглядали в атаці проти Олександрії, забили гол і набрали заліковий бал. За відсутності Акулініна ігровий час тоді отримали Ербес і Санчес. Також прибув до Львова ще один новачок Варгас, тому конкуренція в атаці буде високою.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Карпати: Шевченко – Мірошніченко, Федецький, Сандохадзе, Гуцуляк – Вербний – Мякушко, Ді Франко, Карраскаль, Швед – Санчес.

Чорноморець: Безрук – Зубейко, Ваг, Бамба, Люлька – Ковалець, Бобко – Третяков, Чорній, Татарков – Гладкий.