УКР РУС

Карнавал під дощем. "Реал" - "Райо Вальєкано" - 5:0. ВІДЕО

30 березня 2014 Читать на русском

В рамках 31 туру Прімери "Реал" на "Сантьяго Бернабеу" розтрощив сусідів з передмістя Мадрида.

Після перемог "Барселони" та "Атлетіко" підопічним Анчелотті будь-що необхідно було набирати три очки, щоб скоротити відставання від лідерів. Здавалось, зробити це "королівському клубу" буде непросто, адже "Райо" виграв чотири з останніх п'яти матчів у Ла Лізі. Однак у цій зустрічі у гостей не було жодних шансів.

Господарі краще пристосувалися до рясного дощу, оформивши, як говорять в Іспанії, "маніту" (5 сухих м'ячів). Таким чином "Реал" зберігає відставання у три бали від "Атлетіко" та два від "Барси".

Основні моменти матчу

Бензема міг забивати вже на 3-й хвилині, однак з декількох метрів пробив точно у Рубена. Асистував французу Кріштіану.

Роналду відкрив рахунок на 15-й хвилині, красиво проскочивши крізь двох захисників і пробивши у дальній кут.

На 28-й хвилині Бензема якимось дивовижним чином не зумів пробити по воротах "Райо" метрів з 7-ми після прострільної передачі від Бейла. Від Каріма вимагалось лише влучити у рамку.

Бейл на 37-й хвилині вирвався на побачення з Рубеном, однак, намагаючись завдати удар, потрапив не по м'ячу, а по газону. Здалося, ніби ноги Гарету заплела якась невидима сила.

На 55-й хвилині господарі подвоїли перевагу в рахунку. Бейл віддав у карну зону на Роналду, а той скинув м'яч під удар Карвахалу, який не залишив шансів Рубену, поціливши у ближній кут.

Бейл таки зумів реабілітуватися за прикрий промах, оформивши дубль всього за 3 хвилини. Спочатку Гарет не схибив у порожні ворота, замкнувши передачу Ді Марії, а  згодом точним ударом завершив свій сольний прохід з центру поля.

На 78-й хвилині міні-шедевр створив Мората, викрутивши шкіряного у дальню дев'ятку воріт Рубена.

Склади команд:

"Реал": Лопес, Карвахал, Пепе, Рамос, Коентрау, Ільяраменді (Іско, 62), Алонсо, Ді Марія (Казіміро, 69), Бейл, Бензема (Мората, 73), Роналду

"Райо Вальєкано": Рубен, Лопес, Арбілья, Зе Кастро, Рац, Трашоррас, Ньїгес, Рочінья (Хосе Карлос, 25), Буено (Вієра, 59), Фальке, Ларрівей (Лонго, 79)

"Реал" - "Райо Вальєкано" - 5:0

Голи: Роналду, 15, Карвахал, 55, Бейл, 68, 70, Мората, 78