УКР РУС

Каркас барселонцям не допоміг. "Мальорка" - "Еспаньйол" - 2:1. ВІДЕО

19 серпня 2012 Читать на русском

Героєм завершального матчу першого дня першого туру у Прімері став нападник "Мальорки" Томер Хемад.

У домашньому поєдинку із барселонським “Еспаньйолом” він вже із старту взявся до справи - рахунок було відкрито на другій хвилині. От тільки раділи болеарці недовго - зусиллями Вакасо на 6-ій хвилині паритет на табло відновився.

Після такого старту можна було очікувати на зливу голів, та команди дещо вгамувалися, через що до перерви більше м'яч у ворота не влітав.

Здавалося, що не побуває круглий там і у другій 45-хвилинці. Ні-ні, моментів вистачало, просто є таке - відмовляється предмет гри перетинати заповітну лінію, та й усе тут. Хоча по перерві набагато активнішими були господарі, “Еспаньйол” же зробив ставку на контратаки, хоча склалося враження, що й нічийним результатом гості були б задоволені.

Активність болеарців призвела до того, що на 60-ій хвилині м'яч “поцілував” поперечку воріт гостей, однак на щастя для “Еспаньйола” повернувся назад у поле. Повернувся круглий у поле після зустрічі із каркасом і на 85-ій хвилині, от тільки потрапив він до автора першого голу Хемада, який в дотик оформив дубль. Більше до завершення гри на полі нічого цікавого не відбулося.

“Мальорка” - “Еспаньйол” - 2:1 (1:1)

Голи: Хемад, 2, 85 - Вакасо, 6

Попередження: Нуньєш, 33, Нсуе, 38, Марті, 90+1 - Санчес, 59, Вакасо, 63